Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik vond de opleiding leuk en leerzaam. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Alle lesstof en verhalen van docenten zorgen voor een goed beeld van het beroep van stewardess. Ik heb na de TAT opleiding eerst een periode als grondstewardess bij Easyjet gewerkt en de check-in beviel mij erg goed! Het is heel hard werken maar ik vond het erg leuk om te doen.

Ik werk nu als Cabin Attendant bij Corendon.

De sfeer bij TAT opleidingen is heel fijn. Iedereen is aardig en wil je helpen. De begeleiding is ook na de opleiding heel goed. Ook als je van baan wilt veranderen, kan je altijd bij ze terecht.

De docenten en trainers zijn oprecht in je geïnteresseerd. Zij helpen je als dat nodig is. TAT is niet commercieel. De docenten nemen écht de tijd voor je. De klassen zijn klein waardoor ik goed werd geholpen door de leraren. Ik kon zo vaak coachings gesprekken aanvragen als ik maar wilde.

Ik heb gemerkt dat ik tijdens de eerste weken bij Corendon toch een voorsprong had. Ik wist al heel veel over de luchtvaart en het werk. Ik heb veel te danken aan TAT.

Als je nog twijfelt over wel of niet naar TAT gaan. Kies voor TAT; het is de leukste opleiding die ik ooit heb gevolgd. Ik heb er geen moment spijt van gehad.

Quirina, student TAT, nu Stewardess Corendon