Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik twijfelde nergens over toen ik mij aanmeldde voor deze opleiding. Het half jaar trok mij aan. De opleiding is goed te combineren met een baan. Het was soms wel pittig. Maar als je iets wilt, moet je het andere op een laag pitje zetten. Ik ben tijdens de opleiding niet echt tegen problemen aangelopen. Het ging vloeiend.

Ik heb tijdens de opleiding veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu alles over de luchtvaart. Ik heb veel geleerd op het gebied van gedrag en etiquette. Ik maak er in het dagelijks leven nu al gebruik van. Ik neem nu al de rol van stewardess aan. Wat mijn gedrag betreft ben ik wat vriendelijker en socialer geworden.

Ik heb op school een ‘thuisgevoel’ gehad. Het is gezellig en klasgenoten helpen elkaar. De trainers vond ik héél fijn lesgeven. Ze kijken echt naar je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling echt ontwikkeld. Je wordt klaargestoomd om in de luchtvaart te gaan werken. Je hebt er echt iets aan.

Ik vond de rollenspeldagen met de acteurs het leukst. Ook de lessen Communicatie en Sollicitatietraining vond ik heel interessant.

Het is echt een hele fijne school. Ik heb het echt héél, héél fijn gehad. Ik ging elke week met veel plezier naar school.

Ik ben nu stewardess bij Transavia. Daar ben ik direct na mijn opleiding gaan solliciteren.

 

Lillian, student TAT, nu Cabin Attendant Transavia