Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Het is een studie waarmee je wordt voorbereid op een baan bij een luchtvaartmaatschappij. Wil je dat erg graag en ben je bereidt intensief aan jezelf en je C.V. te werken? Dan ben je hier op de juiste plaats. Deze opleiding leert je niet alleen veel over de inhoud van het werk, hier krijg je ook de praktische tips en aandacht waar je veel aan hebt.

Misschien vraag jij je af waar de opleiding goed voor is, iedereen met een Havo of MBO 3/4 diploma kan immers toch solliciteren als steward/stewardess? Solliciteren op uitgebreide/ouderwetse wijze is niet makkelijk en zeker niet bij luchtvaartmaatschappijen die erg goed op je houding, gedrag en uitstraling letten. Niet voor niets dat heel veel mensen proberen te solliciteren bij bekende maatschappijen en er een fractie daarvan uiteindelijk wordt aangenomen. Bij TAT leer je hoe je daar mee om moet gaan en wat verstandig is om juist wel en niet te zeggen.

Ik zal je niet vertellen dat de opleiding makkelijk is, want dat vond ik niet. Zelf ben ik hier als relatief stugge Groninger binnen gekomen en voor mij was er flink wat getrek en geduw voor nodig, voordat ik door had hoe het moest. Ik moest echt werken aan mijn communicatieve vaardigheden. De theorie lukte mij wel, maar hoe je iets zegt is nog belangrijker. Mij is het gelukt bij de KLM, mede omdat ik er hard voor gewerkt heb en mede omdat TAT mij erg goed geholpen heeft. Daarom raad ik deze opleiding aan als jij dat ook graag wilt.

Nogmaals erg bedankt Nicole en ook alle andere leraren bedankt voor een leuke en leerzame tijd bij TAT!

Koen, student TAT, nu Cabin Attendant KLM