Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Wat je bij TAT leert, neem je de rest van je leven mee. De persoonlijke verhalen van de TAT trainers motiveren mij enorm. Wat ik fijn vind is dat elke docent persoonlijke aandacht voor ons heeft. De oprechte blijheid en aandacht voor onze persoonlijke ontwikkeling is heel prettig.

Ik volgde de Opleiding Steward(ess). Deze opleiding is één dag per week. Op de overige dagen heb ik gewerkt als grondsteward(ess) bij KLM. Door het advies van de TAT trainers heb ik toch dat extra zetje gekregen wat ik nodig had. Zij hebben mij geholpen met de sollicitatie en de hele procedure erom heen. Door TAT heb ik de kans gekregen om bij KLM een mooie tijd te beleven en veel ervaring op te doen.

Ik wil ook graag ervaren wat het is om te vliegen dus ik ben ook bij Transavia gaan solliciteren. Ik werk nu als cabin attendant bij Transavia. Het is super dat mijn droom nu werkelijkheid gaat worden.

Ik ben zelfverzerkerder mijn sollicitatie in gegaan. Ik wist al heel veel te vertellen over de luchtvaart. Ik wist echt waar ik het over had toen ik op gesprek moest.

De begeleiding vanuit TAT is echt heel goed. Door deze opleiding te volgen, laat je zien dat je serieus bezig bent met je toekomstige baan. Ik vind dus wel dat je baangarantie hebt. Omdat je hier zo goed wordt geholpen, is het veel makkelijker om jouw doel te halen. Ook tijdens mijn sollicitaties bij KLM en Transavia werd deze opleiding goed ontvangen.

Ik heb dus hele goede ervaringen bij TAT en zou zeker zeggen; Durf er voor te gaan!

Kayleigh, student TAT, nu Cabin Attendant Transavia