Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Momenteel volg ik de opleiding Allround luchtvaartdienstverlener.

Ik ben tijdens mijn opleiding bij KLM aangenomen als hospitality agent. Ik ga werken in de Business Class lounge. Mijn taken zijn algemene service verlenen aan passagiers en de drankjes en hapjes bijvullen. Dit valt mooi te combineren met mijn opleiding tot Allround luchtvaartdienstverlener.

Ik ben helemaal op mijn plaats bij TAT opleidingen. Ik heb veel geleerd over hoe je te gedragen en uiterlijke verzorging tijdens de sollicitatie. Deze tips kon ik mooi gebruiken tijdens mijn sollicitatie bij KLM.

Ik ben van plan om nog veel te leren bij TAT want ik ben nog lang niet klaar met mijn opleiding. Ik kijk uit naar de lessen IATA Customer Services en Engels. De IATA lessen geven nog meer inzicht in het werk als grondstewardess. De lessen Engels heb ik nodig omdat ik nog steviger in mijn schoenen wil staan wat betreft de Engelse taal.

Ik kan mijn huidige werkervaring bij KLM mooi combineren met de lesstof hier op school.  Ik wil nu nog mijn internationaal TAT diploma halen. Ik hoop dat ik uiteindelijk als Check-in agent bij KLM terecht kom.

De werkervaring bij KLM én de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding tot Allround luchtvaartdienstverlener gaat er vast voor zorgen dat ik door kan stromen bij KLM.

Jildau, student TAT, nu hospitality agent KLM