Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik vond het een leerzame opleiding. En zou dan ook iedereen aanraden om je op te geven voor een opleiding. Ik gebruik veel kennis in mijn huidige baan als grondstewardess. Ik werd ongeveer één jaar na afronden aangenomen bij KLM. Het werk is zoals ik mij had voorgesteld tijdens de opleiding. Ik werk bijna vijf dagen in de week en vaak wordt ik ingedeeld in de ochtenduren. Dit past helemaal bij mijn leven want ik heb graag in de middaguren vrij. Bij TAT hoorde ik altijd leuke praktijkverhalen en nu maak ik het dus zelf mee.

Van te voren wist ik niet of ik een opleiding voor grondstewardess echt nodig zou hebben. Ik heb een MBO opleiding gevolgd voor toerisme en dat vond ik in eerste instantie wel genoeg. De doorslag was voor mij dat het mij toch niet lukte om zelfstandig een baan te vinden in de luchtvaart. Ik werd er al onzekerder van. En waarom ik voor TAT koos is de fijne sfeer op de open dag en het IATA certificaat. Altijd goed om een certificaat te hebben wat echt wordt erkend en altijd zijn waarde blijft houden.

Nadelen: ik heb niet echt nadelen maar als ik toch een nadeel moet noemen; ik werd gek van de IATA codes. Ik heb ze allemaal moeten leren. Nu komen ze dan toch nog van pas maar destijds vond ik het een irritant vak.

Pluspunten: IATA opleiding + certificaten, leuke docenten, leuke sfeer, leuke lessen, niet één keer verveeld

Ik denk dat deze opleiding voor iedereen een waardevolle opleiding is. De ervaring is er één om nooit te vergeten! Super bedankt voor de top opleiding!

Wil je meer lezen over mijn werk als KLM grondstewardess? Ik heb op de praktijkdag van TAT een aantal TAT studenten rondgeleid. Heel leuk om de nieuwe gezichten te zien en hen waardevolle tips mee te geven. Lees hier de meest gestelde vragen aan mij.

 

Jacqueline, student TAT, nu grondstewardess KLM