Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik ben tijdens mijn opleiding aangenomen als stewardess (Cabin Attendant) bij KLM. Bedankt trainers voor alles! Ik heb mij heel goed kunnen voorbereiden op de sollicitatie bij KLM. De sollicitatietraining heeft mij heel erg geholpen. Ik vond de hele opleiding leuk maar het meest heb ik geleerd van de sollicitatietraining. Ik ben er van overtuigd dat ik daardoor ben aangenomen. Ik mag de lucht in. Mijn droom komt uit!

Ik kan nu echt terugkijken en vertellen hoe waardevol mijn opleiding bij TAT is geweest. Ik heb er tijdens tijdens mijn eerste weken bij KLM veel aan gehad. Ik kende de Flight Safety al. Ook wist ik al hoe het er in de luchtvaart aan toe gaat. Door alle verhalen van mijn docenten en trainers. Ik zie ook veel stof terugkomen uit de lessen Customer Services.

Ook heb ik veel aan de extra sollicitatie begeleiding gehad. Ik ben in mijn vierde week van mijn TAT opleiding begonnen met de sollicitatieprocedure bij KLM. Deze procedure neemt maanden in beslag. Ik werd al die tijd héél goed begeleid door de docenten. Uiteindelijk ben ik aangenomen en kon ik direct na mijn opleiding aan de slag als Cabin Attendant bij KLM.

TAT heeft mij tijdens de sollicitatieprocedure maar ook daarna goed geholpen.  Ik kom nog graag terug op school om de studenten te vertellen hoe het met mij gaat. En hoe het is om te werken voor KLM.

Ik geef mijn werk bij KLM een dikke negen! Ik heb leuke collega’s en ik vlieg op leuke bestemmingen. Mijn leukste vlucht is een vlucht naar Taipei. Ik vloog die reis met een vriendinnetje en we hadden samen veel lol. Ik was ook nog eens jarig op die reis dus de bemanning had een leuk kado’tje voor mij gekocht. Echt héél lief.

Het werken als stewardess is zoals ik mij had voorgesteld. Ik vlieg op veel verschillende bestemmingen. Ik ben direct begonnen op de Europese vluchten en lange afstandsvluchten. Ik heb afgelopen jaar ski-tochtjes gemaakt in de USA, een hiking tour gedaan in Canada en walvissen wezen kijken in Zuid-Afrika. Ik heb echt mijn droombaan gevonden!

Jamie, student TAT, nu Cabin Attendant KLM