Infosessie / open dag: donderdag 25 april

TAT heeft een uitgebreid lessenpakket waarbij je lessen volgt van docenten met veel werkervaring in de luchtvaart. Hierdoor wordt niet alleen de stof behandeld maar krijg je ook heel veel praktijkvoorbeelden mee. Het lespakket is heel goed voor je zelfontwikkeling! Je leert op de juiste manier te communiceren en je weet aan het eind van de opleiding hoe je op de juiste manier een sollicitatieprocedure kunt voltooien.

Ik heb zelf heel veel aan communicatie, sollicitatietraining en flight safety gehad! Dit waren voor mij ook de leukste vakken om te volgen. Met deze vakken ontdek je jezelf en kom je erachter of de luchtvaartdienstverlening echt bij jou past.

Het verschil tussen het TAT beroepsopleidingen en andere opleidingsinstituten is dat TAT een veel uitgebreid lessenpakket heeft, kleine klasjes waardoor je persoonlijk goed begeleid wordt en lessen volgt van docenten met vele ervaring in de luchtvaartdienstverlening.

Na de opleiding ben ik gaan solliciteren voor de functie van Cabin Attendant bij British Airways. Ik vlieg nu intercontinentale vluchten. Mijn leven is in positieve zin veranderd. Ik reis veel, woon in London en heb het echt naar mijn zin.

Falko, student TAT, nu Cabin Attendant British Airways