Infosessie / open dag: donderdag 25 april

De TAT opleiding heb ik als erg prettig en nuttig ervaren. De sfeer is ronduit goed. Elke student die een studieplaatsje heeft, heeft ook echt kans op een baan in de luchtvaart. Je wordt goed geselecteerd voordat je kunt beginnen bij TAT. Je bent dus niet met een droom bezig die nooit werkelijkheid gaat worden. Maar je bent met een realistisch traject bezig. Bij de intake krijg je direct al te horen of je geschikt bent voor het vak. Tijdens mijn intake en selectie dag voor de TAT opleiding, vielen er dan ook meisjes af. De oprechte feedback tijdens de intake dag was voor mij doorslaggevend om voor TAT te kiezen.

Ik dacht; zij leggen de lat hoog. Niet elke student wordt aangenomen. Zij kijken echt naar het individu en geven je tijdens de intake dag al waardevol advies. Ik ben naar meerdere particuliere scholen geweest. Maar voor mij staat integriteit op één. En dat voelde ik hier dan ook.

De opleiding was leerzaam. Ik kreeg veel persoonlijke begeleiding. De docenten namen de tijd om mij te begeleiden. Ik had het idee dat ze echt een stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat we onze doelen bereikten.

Ik vond de opleiding heel praktijkgericht. Je krijgt les over datgene waar het echt om draait in de luchtvaart.

Alles wat ik had geleerd tijdens de opleiding komt ook aan bod tijdens mijn werkzaamheden aan boord van het vliegtuig. Ik gebruik veel communicatie tips tijdens mijn werk als stewardess. Ik maak gebruik van alle kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan.  Ik vlieg bij TUI als stewardess en ik heb mijn droombaan gevonden!

Chanel, nu Cabin Attendant TUI