Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik kom uit België en heb bij TAT opleidingen mijn luchtvaartopleiding gevolgd. Ik heb bij TAT heel veel geleerd. Ik vond onze praktijklessen voor de service altijd heel leuk, waarbij we te weten kwamen hoe we het best konden omgaan met situaties en passagiers. Zelf vond ik les krijgen over de solicitatiegesprekken ook heel interessant en heb hier persoonlijk ook het meest over bijgeleerd. We kregen altijd heel goede tips die zeker en vast geholpen hebben.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen tijdens de opleiding. Elke lesdag krijg je tips en feedback mee waardoor je jezelf goed kunt voorbereiden op de job. De trainers leven ook erg mee met de studenten. Je kunt altijd bij ze terecht.

Ik werk nu als Cabin Attendant bij Etihad. Ik krijg heel vaak berichtjes van meisjes die graag bij TAT zouden beginnen, en ik raad dit elke keer zeker aan! De opleiding helpt je vooruit gang te boeken in omgang met mensen en bepaalde situaties aan boord, die ervoor zorgen dat je toch al wat zelfzekerder de luchtvaart ingaat.

Ik heb nog regelmatig contact met TAT. Soms verzorg ik Q&A’s voor huidige studenten. Zij kunnen mij dan alles vragen over het wonen in het buitenland en het werken als stewardess voor Etihad.

Inmiddels werk ik niet alleen als Cabin Attendant maar ik werk ook voor het promotieteam van Etihad. Ik ben te zien in commercials en ga bijvoorbeeld mee op de eerste vluchten naar nieuwe bestemmingen, de openingen van luchthavens en ik ben aanwezig bij de Grand-Prix. Een grote eer en héél leuk om te doen.

En toen ik een aanbod van Etihad kreeg voor een promotie kon ik met mijn vragen over de arbeidsvoorwaarden terecht bij TAT. De begeleiding na de opleiding is geweldig. Het is een soort familie waar je altijd weer thuis kunt komen.

Caro, student TAT, nu Cabin Attendant Etihad