Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Ik zou de opleiding TAT beroepsopleidingen aan iedereen aanraden die graag willen werken in de luchtvaart. Ik heb geen twijfels gehad voordat ik aan de opleiding begon en dit was ook terecht. Het is een korte maar onwijs leerzame en leuke opleiding. De lessen worden gegeven door docenten die in het vak zelf werken. Hierdoor hoor je ook veel verhalen over hoe het in de praktijk er echt aan toe gaat. Dit heeft mij nog enthousiaster gemaakt over het beroep als CA. Je krijgt veel begeleiding tijdens de studie maar ook na de studie. Ook krijg je tijdens  de opleiding eerlijke feedback waar je veel aan hebt.

Je wordt tijdens de opleiding heel goed voorbereid op de sollicitatie procedure. Hierdoor ben ik ook zelfverzekerd de sollicitatie rondes ingegaan bij KLM. Ik wist waarop ik moest letten en wat er van je verwacht werd.

TAT beroepsopleidingen zou ik zeker aanraden aan andere. Het contact na de opleiding is oprecht en zeer behulpzaam. Het heeft mij echt geholpen de sollicitatierondes door te komen bij KLM. Ik denk nog vaak terug aan de opleiding en de ontzettend fijne sfeer!

 

Service op Europese vluchten
Brenda, student TAT, nu stewardess KLM