Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Na mijn TAT opleiding ben ik als Cabin Attendant bij Eurowings gaan vliegen. Na mijn opleiding kon ik direct aan de slag als stewardess. Ik ben door TAT écht een hele nieuwe wereld ingestapt!

Op school leer je veel van je klasgenoten en trainers. Je zit in een kleine klas waardoor je persoonlijke aandacht krijgt. Op school is er geen groepsvorming. Je helpt elkaar en leert veel van elkaar. Je leert elkaar goed kennen.

Ik heb veel meegenomen uit de sollicitatietraining. Ik was goed voorbereid op de gesprekken. Ik heb echt iets gehad aan de oefeningen die we hebben gehad tijdens de les. Ik ben eigenlijk een persoon die niet veel op de voorgrond treed. Maar door de trainingen kreeg ik een beter beeld van hetgeen men verwacht en werd ik minder onzeker. Ik durf nu wel op de voorgrond te treden.

Ook merk ik dat ik al de nodige kennis omtrent Flight Safety en Security heb. Ik ging dus met voldoende bagage aan het werk bij Eurowings. Ik kon met deze kennis direct een goede stewardess zijn. Ik wist namelijk al wat ik kon verwachten van de baan.

Toen ik bij TAT op persoonlijk gesprek kwam, had ik al gezegd dat ik graag bij Eurowings wilde gaan werken. Het was echt mijn droom.

Na een aantal jaar merkte ik dat ik toch wel graag langere vluchten wilde gaan vliegen. Werken als cabin crew bij Lufthana was mijn volgende stap. Inmiddels ben ik werkzaam bij Lufthansa als Cabin Attendant en vlieg ik intercontinentale vluchten.

Ik heb gemerkt dat er bij de baan van Cabin Attendant zoveel meer bij komt kijken. Het was hard werken en als je denkt; dit doe ik wel even, heb je het mis. Maar ik heb nooit getwijfeld aan de opleiding. Mijn droom is uitgekomen.

 

 

Beau, student TAT, nu Cabin Attendant Lufthansa