Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Je kunt bij TAT Beroepsopleidingen al een cursus stewardess volgen in slechts zes maanden. Zo kan je snel met jouw droombaan beginnen! Stewardess zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het werk dag en nacht door gaat. Je hebt dus geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden. Je bent continu op de hoogte van de steeds veranderde strenge eisen die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat passagiers een aangename vlucht hebben.

Onderdelen cursus stewardess

De cursus stewardess bestaat uit verschillende onderdelen die zijn samengesteld door middel van een intensieve samenwerking met verschillende professionals uit de luchtvaartbranche. Deze onderdelen bestaan onder andere luchtvaartdienstverlening stewardess cabinepersoneel, luchtvaartdienstverlening algemeen, een uitgebreide Security en Flight Safety training, maar bijvoorbeeld ook intensieve communicatietrainingen door middel van rollenspellen met professionele acteurs. Je leert bij onze cursus stewardess hierdoor meteen welke aspecten er in de praktijk voor kunnen komen en hoe je hiermee om kunt gaan. Eveneens krijg je sollicitatietrainingen in zowel het Nederlands als het Engels zodat je optimaal voorbereid ben om een baan te bemachtigen als stewardess.

Aanmelden cursus stewardess

Ben jij gemotiveerd om de cursus stewardess te volgen? Wil je scholing krijgen door betrokken trainers die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart en die hun up-to-date kennis met jou willen delen? Volg dan de curcus stewardess bij TAT Beroepsopleidingen! Je kunt deze opleiding ook op zaterdag volgen en is dus perfect te combineren met een huishouden of een baan! Wil je meer informatie of wil je jezelf meteen aanmelden? Dat kan door ons contactformulier in te vullen, ons te mailen op info@tatberoepsopleidingen.nl of te bellen naar 072-7430122.