Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Vergroot de kansen op een wereldbaan als grondstewardess door de cursus grondstewardess te volgen bij TAT Beroepsopleidingen. Als grondstewardess ben je het eerste aanspreekpunt van de passagiers wanneer zij op het vliegveld aankomen. Je helpt ze bij het inchecken en zorgt ervoor dat hun bagage gelabeld wordt. Bij het instappen in het vliegtuig aan de gate controleer je de boardingpassen en andere reisdocumenten. Je komt met verschillende mensen uit verschillende culturen in aanraking en kunt dus naast Nederlands ook uitstekend Engels spreken. Als grondstewardess ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vliegveiligheid en security.

Erkend beroepsdiploma

Ben jij bereid om je volledig in een korte tijd in te zetten zodat jij met een erkend beroepsdiploma voor grondstewardess de deur uit gaat? Bij de opleiding grondstewardess leer je te werken met het reserverings- en inchecksysteem Amadeus. Dit systeem wordt bij alle grote luchtvaartmaatschappijen gebruikt. Je leert de dagelijkse praktijk door middel van rollenspellen met professionele acteurs. Eveneens krijg je sollicitatietraining in zowel het Nederlands als het Engels, zodat jij op en top ben voorbereid om snel aan de slag te kunnen gaan als grondstewardess. Wij begeleiden je zelfs bij toekomstige sollicitaties en zullen jou assisteren bij de eerste weken bij je nieuwe werkgever.

Intakegesprek cursus grondstewardess

Wanneer je de cursus grondstewardess wilt volgen, nodigen wij je uit voor een intakegesprek. Zo kunnen wij samen kijken of je gemotiveerd bent om deze opleiding bij ons te komen volgen. Wij willen graag het niveau van ons instituut hoog houden. Voor meer informatie kan je ons contactformulier invullen, mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of bellen naar 072-7430122.