Avondopleiding Stewardess

Er is nu ook een avondopleiding Stewardess! Altijd al een Opleiding voor Steward(ess) willen volgen? Maar overdag geen tijd? Je kunt je nu inschrijven voor de avondopleiding Stewardess van IATA/TAT. De lessen worden gegeven op Schiphol zodat jij al in contact komt met je toekomstige werkgevers!

Je krijgt les van de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, IATA. IATA heeft wereldwijd 200 opleidingsinstituten. TAT is het opleidingsinstituut van IATA in Nederland en België. Na afloop ontvang je het erkende IATA diploma. Meer dan 275 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen jouw diploma waardoor jij een grotere kans maakt op een baan in de luchtvaartbranche!

avondopleiding stewardess

 

Erkend door alle luchtvaartmaatschappijen
avondopleiding stewardess
De avondopleiding

De avondopleiding Steward(ess)

De avondopleiding Steward(ess) duurt 9 maanden. Je krijgt les van gecertificeerde IATA trainers en docenten. In het vakkenpakket zitten vakken zoals Flight Safety, luchtvaartdienstverlening en Communicatie en Cultuur. Vanzelfsprekend besteden we ook tijd en aandacht aan de sollicitatieprocedures bij aangesloten airlines.

Tijdens de opleiding kan je al solliciteren bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Indien je dit wilt, natuurlijk. Wil je wachten totdat jij je diploma hebt behaald? Dan helpen wij je óók na de opleiding aan een baan in de luchtvaart.

Weet je dat afgelopen jaar 83% van onze studenten binnen één jaar een baan in de luchtvaart heeft gekregen? Zij werken inmiddels als grondsteward(ess) of steward(ess) in het vliegtuig.

IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Meer dan 275 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Dit zijn o.a. KLM, KLM-Cityhopper, British Airways, Transavia.com, Lufthansa, Qatar Airways, Emirates, Etihad Airways, Qantas Airways. Bekijk op de site van IATA de volledige lijst van aangesloten IATA airlines.

De opleiding Stewardess heeft mij goed voorbereid op wat ik kon verwachten in mijn toekomstige functie van stewardess. Door de opleiding was ik goed voorbereid voor de selectiedag bij Emirates en het werk aan boord van een vliegtuig. Bovendien kreeg ik door de lessen steeds meer motivatie en zin om de lucht in te gaan!

Noura, student TAT, nu stewardess Emirates

Ben je bereidt intensief aan jezelf en je C.V. te werken? Dan ben je hier op de juiste plaats. Deze opleiding leert je niet alleen veel over de inhoud van het werk, hier krijg je ook de praktische tips en aandacht waar je veel aan hebt.

Koen, student TAT, nu steward KLM

Ook de avondopleiding volgen?

Ook de avondopleiding volgen?

Wil je net als Noura en Koen een Opleiding tot Steward(ess) volgen? Neem nu de stap en geef je op voor de avondopleiding IATA Steward(ess). Je zult zien dat je droombaan dichterbij is dan dat je denkt! Na 9 maanden kom je van school met een internationaal erkend diploma en kan je avontuur beginnen. Meer weten over de avondopleiding IATA Steward(ess)? Bekijk hier de opleiding of bel met klantsupport. Natuurlijk ben je altijd welkom om alvast een kijkje te nemen op je toekomstige school. Maak hiervoor een afspraak via de oranje contact button.

Tot snel bij IATA/TAT!

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie