Infosessie / open dag: woensdag 29 mei
Avondopleiding Stewardess

Erkend door alle luchtvaartmaatschappijen

Er is nu ook een avondopleiding Stewardess! Altijd al een Opleiding voor Steward(ess) willen volgen? Maar overdag geen tijd? Je kunt je nu inschrijven voor de avondopleiding Stewardess van IATA/TAT. De lessen worden gegeven op Schiphol zodat jij al in contact komt met je toekomstige werkgevers!

Je krijgt les van de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, IATA. IATA heeft wereldwijd 200 opleidingsinstituten. TAT is het opleidingsinstituut van IATA in Nederland en België. Na afloop ontvang je het erkende IATA diploma. Meer dan 275 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen jouw diploma waardoor jij een grotere kans maakt op een baan in de luchtvaartbranche!

De avondopleiding

De avondopleiding Steward(ess)

De avondopleiding Steward(ess) duurt 9 maanden. Je krijgt les van gecertificeerde IATA trainers en docenten. In het vakkenpakket zitten vakken zoals Flight Safety, luchtvaartdienstverlening en Communicatie en Cultuur. Vanzelfsprekend besteden we ook tijd en aandacht aan de sollicitatieprocedures bij aangesloten airlines.

Tijdens de opleiding kan je al solliciteren bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Indien je dit wilt, natuurlijk. Wil je wachten totdat jij je diploma hebt behaald? Dan helpen wij je óók na de opleiding aan een baan in de luchtvaart.

Weet je dat afgelopen jaar 83% van onze studenten binnen één jaar een baan in de luchtvaart heeft gekregen? Zij werken inmiddels als grondsteward(ess) of steward(ess) in het vliegtuig.

IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Meer dan 275 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Dit zijn o.a. KLM, KLM-Cityhopper, British Airways, Transavia.com, Lufthansa, Qatar Airways, Emirates, Etihad Airways, Qantas Airways. Bekijk op de site van IATA de volledige lijst van aangesloten IATA airlines.

Ook de avondopleiding volgen?

Ook de avondopleiding volgen?

Wil je net als Noura en Koen een Opleiding tot Steward(ess) volgen? Neem nu de stap en geef je op voor de avondopleiding IATA Steward(ess). Je zult zien dat je droombaan dichterbij is dan dat je denkt! Na 9 maanden kom je van school met een internationaal erkend diploma en kan je avontuur beginnen. Meer weten over de avondopleiding IATA Steward(ess)? Bekijk hier de opleiding of bel met klantsupport. Natuurlijk ben je altijd welkom om alvast een kijkje te nemen op je toekomstige school. Maak hiervoor een afspraak via de oranje contact button.

Tot snel bij IATA/TAT!