Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

De luchtvaart in!

De luchtvaart in!

Ook een nieuwe start maken?

Eindelijk weet je het! Misschien heeft het altijd al een beetje gesluimerd of ben je opeens tot de ontdekking gekomen dat dit het is; je wilt de luchtvaart in! Je hebt misschien eerder in je leven een andere studiekeuze gemaakt. Maar laat dat geen belemmering zijn om jouw doel(en) alsnog te behalen! Er zijn momenteel vacatures genoeg in de luchtvaartbranche. Luchtvaartmaatschappijen staan te springen om goed opgeleide medewerkers. Dus als je de overstap wilt maken, is dit het moment. Maar hoe bereid je je voor op een nieuwe branche? Weet jij al hoe de luchtvaart in elkaar steekt? Of wil je je eerst nog verdiepen in de branche voordat jij gaat solliciteren naar de nieuwe functie? Misschien is het al een tijdje geleden dat je aan iets nieuws bent begonnen en is extra begeleiding nét dat beetje wat je nog nodig hebt om de stap te zetten.

Studenten van TAT opleidingen volgen onze lessen om zich nog beter voor te bereiden op de luchtvaartbranche. De combinatie van de theorie en de persoonlijke ontwikkeling maakt dat zij een uniek traject volgen. Zoals onze studenten nog wel eens zeggen; een life-changing event.

Tijdens de opleiding geven we onze studenten advies en coachen we hen daar waar nodig. Want als je dan toch de stap waagt, laat het dan een waardevolle stap vooruit zijn. In een omgeving waar professionals jouw trainen, adviseren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

We zien je binnenkort graag om jouw luchtvaartcarrière te bespreken.