Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Start jij ook direct jouw carrière?

Start jij ook direct jouw carrière?

Ambieer jij ook een luchtvaartcarrière? Volg jouw luchtvaartopleiding bij TAT opleidingen! In een veilige omgeving met professionals uit de luchtvaartbranche ontwikkel jij jezelf tot vakbekwaam luchtvaartdienstverlener.

Na afloop van de opleiding stroom jij de arbeidsmarkt in met een internationaal erkend diploma. TAT opleidingen is de opleider in Nederland van IATA, de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Meer dan 300 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Daar zit er vast wel één voor jou tussen!

Tijdens en na de opleiding bij TAT opleidingen ga jij al solliciteren. We halen zoveel mogelijk toekomstige werkgevers naar het instituut. Zo krijg jij voorrang bij de selectieprocedures van een groot aantal airlines.

Volg ons instagram account zodat jij up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen bij TAT opleidingen.

Tot snel!

Caro, student TAT opleidingen, nu Cabin Crew Etihad