Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Ben jij de nieuwe Cabin Attendant die wij zoeken?

Ben jij de nieuwe Cabin Attendant die wij zoeken

Ben jij de nieuwe Cabin Attendant die wij zoeken? Heb jij de juiste kwaliteiten? Ben jij reislustig én sociaal? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Ben je graag van betekenis voor een ander? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de nieuwe Cabin Attendant die wij zoeken?

Profiel van een Cabin Attendant

Cabin Attendants hebben een goed gevoel voor servicedienstverlening. Zij zijn flexibel ingesteld en hebben een groot inlevingsvermogen. Tevens vinden ze het geen probleem om in wisseldiensten te werken én om op onregelmatige tijden te vliegen.

De verschillende baanmogelijkheden

TAT leidt Cabin Attendants op voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. Onze Cabin Attendants vliegen voor KLM, Transavia, TUI, Emirates, Corendon, British Airways, Brussels Airlines en nog veel meer luchtvaartmaatschappijen.

Wil jij ook werken bij één van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen? Bezoek dan eens een open dag. Tijdens de open dag krijg jij de gelegenheid om jezelf voor te stellen en een start te maken met jouw luchtvaartcarrière.

De opleiding tot Cabin Crew Member

Tijdens de opleiding word je klaargestoomd voor een baan in de luchtvaartbranche. Na de opleiding krijg je net zolang begeleiding totdat je een baan hebt gevonden bij één van de aangesloten airlines.

Begeleiding tijdens jouw luchtvaartcarrière

Vertegenwoordigers van TAT werken over de hele wereld. Daarom kan jij altijd gebruik maken van onze begeleiding, óók als je voor een buitenlandse maatschappij werkt. Je kunt hierbij denken aan Emirates, British Airways, Etihad, Oman Air, Lufthansa enz. Zo maak jij een solide start als Cabin Attendant!

IATA leidt al sinds 1945 cabinepersoneel op

Je volgt een internationaal lesprogramma van dé internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen (IATA). Je krijgt hierbij les van gecertificeerde trainers. De nadruk tijdens de lessen ligt op jouw ontwikkeling als Cabin Attendant. Jouw doel is een baan bij één van de 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Wij werken samen aan jouw toekomst!

De aangesloten luchtvaartmaatschappijen

IATA is de luchtvaartorganisatie met meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Bijna alle luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA. Je kunt hierbij denken aan KLM, KLM Cityhopper, Transavia, Brussels Airlines, Emirates, Lufthansa, British Airways etc.

Interesse in een droombaan als steward(ess)?

Is het werk aan boord van een vliegtuig iets voor jou? Wil jij zorg dragen voor de veiligheid van onze passagiers? Dan is de opleiding tot Cabin Attendant écht iets voor jou. Je kunt jezelf aanmelden voor een informatiedag via onze website.