Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Is de opleiding Airline management iets voor jou?

stewardess worden hoe

Altijd al geïnteresseerd geweest in de luchtvaart? En ben je servicegericht en flexibel ingesteld? Dan is de opleiding Airline management misschien wel wat voor jou!

Tijdens de opleiding leer je alles op het gebied van hospitality. Je wordt klaargestoomd voor verschillende uitvoerende en leidinggevende functies binnen de luchtvaart en de hospitality. De nadruk ligt op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jou en jouw klasgenoten. Samen zorgen we ervoor dat je jezelf goed kan presenteren en je klaar bent voor een mooie carrière.

Je wordt opgeleid voor o.a. de volgende functies:

Steward(ess)/ cabinepersoneel

Purser

Manager in de luchtvaart, het toerisme, de hospitality, de horeca

Grondsteward(ess)

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ben je in het bezit van het diploma Airline management.

Kortom, wil jij ook de hele wereld als werkterrein? En droom je ervan om aan de slag te gaan in de hospitalitybranche? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we of deze opleiding passend voor jou is.