Infosessie / open dag: donderdag 25 april

TAT Luchtvaart studenten afgestudeerd

TAT Luchtvaart studenten afgestudeerd

Met veel plezier hebben wij de afgelopen weken het afstuderen van onze TAT studenten gevierd. Zij gaan vol zelfvertrouwen en met veel vakkennis de luchtvaart in.

Het waren een prachtige dagen. Er werden toespraken gegeven, bloemen overhandigd en héél veel foto’s gemaakt.

Het mooie nieuws dat een aantal studenten direct een baan in de luchtvaart hebben gevonden als grondstewardess deed de feestvreugde nog meer stijgen. We wensen jullie veel succes in de luchtvaart toe!

TAT studenten afgestudeerd studie Luchtvaart

Een stevige basis voor een carrière in de luchtvaart.

TAT studenten gaan werken bij de aangesloten IATA luchtvaartmaatschappijen. IATA telt 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Met een IATA diploma laat je zien dat je bent opgeleid volgens de internationale maatstaven. Een pré als je gaat solliciteren. In sommige landen zelfs een verplichting om in het bezit te zijn van een IATA certificaat.

ANVR partner

Omdat TAT ook binnen nederland een groot ANVR netwerk heeft, kan je bij veel toeristische bedrijven solliciteren na jouw opleiding. Als ANVR partner staat TAT garant voor kwaliteit en service.

TAT Luchtvaart studenten afgestudeerd

Begeleiding, ook na de opleiding.

Ook na de opleiding zorgen wij voor begeleiding. In samenwerking met onze business partners begeleiden we jou naar een baan. Coaching en training is een onderdeel van de begeleiding. Studenten komen hierdoor sneller aan een baan in de luchtvaart. Inmiddels werken TAT-studenten o.a. voor KLM, Emirates, Transavia, Corendon, British Airways, Qatar, Ethiad, Lufthansa en TUI.

TAT Luchtvaart studenten afgestudeerd

Aan de slag met een luchtvaartdiploma?

Regelmatig worden bij TAT opleidingen selectiedagen voor cabinepersoneel en grondpersoneel gehouden. Een aantal aangesloten luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van ons netwerk. Zo hebben China Southern Airlines, Qatar airways en AirAsia personeel geworven. Tevens mogen TAT studenten regelmatig deelnemen aan promotieteams. Bijvoorbeeld van China Eastern Airlines.

Ook afstuderen bij TAT?

Ben jij klaar om de wereld in te gaan? Wil jij investeren in jezelf? Zodat je over een paar maanden jouw vleugels uit kan slaan? Schrijf je dan in voor een open dag bij TAT opleidingen.

Hét opleidingscentrum van de Benelux verwelkomt je graag!

TAT Luchtvaart studenten afgestudeerd