Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Ook solliciteren op vacatures?

Ook solliciteren op vacatures?

Ondanks de corona zijn er de afgelopen maand 2 vacatures voor de functie van steward(ess) aangeleverd bij TAT opleidingen. Toeristische bedrijven en luchtvaartmaatschappijen maken zich op voor het zomerseizoen. Zodra het kan, vervoeren zij weer volop passagiers naar verschillende luchthavens.

Het gaat hier om de vacatures voor KLM grondstewardess en Tuifly cabinepersoneel.

De begeleiding

TAT studenten worden zowel tijdens als na hun opleiding begeleidt naar een baan. Na de opleiding wordt dit gedaan door het aanbieden van extra trainingen op het gebied van sollicitatie en communicatie. Deze extra trainingen zijn altijd gratis en vrij toegankelijk voor oud-studenten.

Door de intensieve begeleiding en de persoonijke groei die studenten meemaken tijdens de opleiding worden zij in no-time klaargestoomd voor een baan in de hospitality, luchtvaart of het toerisme.

De reden dat studenten op dit moment voor een toeristische opleiding of luchtvaartopleiding kiezen, is simpel. Zij willen klaar zijn voor het moment waarop reizen weer volop mogelijk is. Onze studenten hebben dan ook direct gesolliciteerd op de vacatures voor de functie van stewardess!

De opleidingen

De klassen zijn klein. Waardoor jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Omdat het praktijkonderwijs is, worden de lessen klassikaal op het instituut op Schiphol gegeven.

Je doorloopt een intensief opleidingsprogramma waarin je praktijkgericht les krijgt. Wij zorgen ervoor dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen binnen de branche.

En natuurlijk laten we geen moment voorbij gaan om jou voor te stellen aan één van onze businesspartners. Weet je dat er meer dan 292 luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA?

De kosten

TAT opleidingen is een particulier instituut. TAT werkt intensief samen met de Nederlandse en Belgische overheid.

Voor studenten uit Nederland zijn de opleidingskosten aftrekbaar bij de jaarlijkse belastingaangifte. In sommige gevallen vergoedt het UWV of de gemeente in zijn geheel de opleiding.

Kom je uit België? Dan heb je recht op kindertoeslag! Vraag hiernaar bij de afdeling klantsupport.

Ook solliciteren op vacatures?

Maak werk van jouw passie voor reizen. Meld je aan voor één van de open dagen en start direct! Hiermee zorg je dat je klaar bent voor de toekomst!

 

Ook solliciteren op vacacatures?