Stewardess vliegt uit

Stewardess vliegt uit

Onze stewardess vliegt uit! De Stewardessen en stewards maken vandaag bij TAT hun laatste lesdag. Dit hebben zij gedaan door 20 weken lang zich te verdiepen in alles wat maar met vliegen te maken heeft. Van Flight Safety tot EHBO en van Dangerous Goods tot Luchtvaartcodes. Ze hebben veel kunnen oefenen met rollenspel in onze vliegtuigcabine. Op en top voorbereid gaan zij de luchtvaart in!

Nog even en ze zullen aan de slag gaan als Cabin Attendant bij KLM, Transavia, Tui, EasyJet en nog vele andere luchtvaartmaatschappijen.

Klassen foto
Nog een laatste foto voordat ze de lucht in gaan!

Aan de slag in de lucht

Nu alle stewardessen en stewards de opleiding hebben afgerond is het tijd om aan de slag te gaan. Ze zullen de wereld overvliegen en verschillende plaatsen gaan ontdekken.

Ze zijn goed voorbereid door onze docenten uit het vak. Doordat de docenten uit het vak komen kunnen zij hun ervaringen delen. Alles wat de studenten op de opleiding hebben geleerd kunnen ze toepassen in de echte luchtvaartwereld. Hierdoor vliegen ze naar een hoger niveau.

Tijd om te boarden – stewardess vliegt uit

Onze TAT stewardessen vliegen uit! Het was voor de klas stewardessen en stewards tijd om te boarden en hun vleugels uit te slaan via TAT. Na deze dag gaat hun carrière in de luchtvaart van start. Wij wensen de studenten veel succes in de toekomst en veel mooie vluchten toe.

Ook stewardess of steward worden?

Klink het jou ook leuk om net zoals deze studenten de luchtvaart in te gaan en de wereld te ondekken? Bezoek onze open dag! Op deze dag worden al je vragen beantwoord en kun je een kijkje nemen hoe het eraan toe gaat op onze opleiding. Bezoek de website waar en check al onze open dagen.

Stewardess TAT
Onze TAT stewardessen en stewards vliegen uit!
Start je carrière bij TAT & IATA

TAT is het opleidingsinstituut van IATA op Schiphol. IATA leidt sinds 1945 studenten op voor de luchtvaartbranche en het toerisme.

De voordelen voor jou
  • Persoonlijke begeleiding
  • Wereldwijd erkend diploma
  • Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie