Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Geslaagd voor het luchtvaart examen

Geslaagd voor het luchtvaart examen

Alle studenten van TAT zijn geslaagd voor het luchtvaart examen. Afgelopen jaar is TAT uitgeroepen tot Top Performing IATA Authorized Training Center. Dit hebben we te danken aan de tomeloze inzet van onze trainers, een geweldig vakkenpakket en enthousiaste en gedreven studenten.

 

Onze studenten

Onze studenten hebben een minimale startkwalificatie van MBO-3/4 of HAVO of hoger. Zij ondergaan een assessment en kunnen zich daarna schrijven voor de opleiding.

 

Het vakkenpakket en het examen

Na een intensief half jaar volgt het internationaal examen. Het examen wordt wereldwijd op dezelfde wijze afgenomen. Elke steward(ess) doorloopt dezelfde examens. Dat maakt jouw vakdiploma zo bijzonder.

De studenten hebben o.a. examen afgelegd in o.a.

Dangerous Goods

Flight Safety & Security

Communicatie

Medical Services on board

 

Met 100% geslaagden zijn we de beste IATA opleidingsinstituut van Europa.

De studenten gaan na hun opleiding werken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Voor hen begint het avontuur nadat zij hun TAT diploma op zak hebben.

 

De opleider van grondpersoneel en cabinepersoneel in Nederland, België en Luxemburg

TAT is de opleider van het luchtvaartpersoneel in Nederland, Luxemburg en België. Al het luchtvaartpersoneel is op dezelfde uniforme wijze opgeleid. Dit is om fouten te minimaliseren waardoor er efficiënter kan worden gereisd. En waardoor de veiligheid van passagiers kan worden gewaarborgd.

 

Het beroep van steward(ess)

Naast het service verlenen bestaat het beroep van stewardess of steward uit het waarborgen van de veiligheid. Zowel aan boord als op een luchthaven. Je geeft service maar altijd met één oog gericht op de veiligheid van passagiers en collega’s.

 

De richtlijnen van de luchtvaart

Als je op de hoogte bent van alle regels en als je kunt laten zien dat je volgens de strenge richtlijnen bent opgeleid. Dit is dit een meerwaarde voor een luchtvaartmaatschappij.

Want goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden passagiers. En een veilige werkomgeving.

Studenten vergroten hiermee de kans op een baan als luchtvaartdienstverlener.

 

IATA luchtvaartmaatschappijen

IATA heeft meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

KLM, Transavia, Emirates, British Airways of Lufthansa… meer dan 290 luchtvaartmaatschappijen erkennen de IATA opleidingen.

Bij welke luchtvaartmaatschappij zou jij willen werken?

 

geslaagd voor het examen luchtvaartschool

Ook steward(ess) worden? Meld je aan via info@tatberoepsopleidingen.nl voor een open dag!