Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Zij gaan werken als Cabin Attendant

Zij gaan werken als Cabin Attendant!

Altijd al gedroomd van een baan als stewardess of steward? Studenten van de Opleiding IATA Steward(ess) met startdatum maart 2018 zijn allemaal aangenomen als CA bij een luchtvaartmaatschappij naar keuze. Zij gaan werken als Cabin Attendant bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Zij geven binnenkort service op hoog niveau. En zij vliegen vol passie en enthousiasme de wereld over.

Namens het gehele team van TAT wensen wij hen veel geluk in de luchtvaart toe.

Van links naar rechts:

Madeleine: stewardess Transavia

Sam: steward China Southern Airlines

Gea: stewardess Tuifly

Rosanne: stewardess China Southern Airlines

Valerie: stewardess Transavia

Thomas: steward Transavia

Ibrahim: steward Transavia

Welke opleiding hebben deze studenten gevolgd?

De studenten hebben hun IATA Steward(ess) opleiding via TAT op Schiphol afgerond. Tijdens en na de opleiding krijgen studenten van TAT begeleiding bij het selectieproces. Er zijn gratis trainingsdagen gedurende het schooljaar. Docenten en trainers zijn opgeleid om elke student te voorzien van persoonlijke feedback zodat zij hun doelen bereiken. Met als resultaat: een baan in de luchtvaart!

Wat maakt het diploma van IATA waardevol?

IATA is wereldwijd bekend. Luchtvaartpersoneel (zowel in de lucht als op de grond) werkt met IATA codes en volgens IATA procedures en richtlijnen. Hierdoor worden fouten geminimaliseerd en efficiënter gewerkt. Een steward bij Singapore Airlines werkt volgens dezelfde IATA procedures als een stewardess bij KLM. Een supervisor op London Heathrow Airport werkt op dezelfde wijze als een supervisor op John F. Kennedy Airport. Het is belangrijk om volgens internationale richtlijnen te werken. Zo zorg je ervoor dat passagiers veilig van A naar B kunnen vliegen.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Als IATA/TAT student leer jij alle procedures en ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Flight Safety en Security. Dat maakt jou een waardevolle werknemer. Een luchtvaartmaatschappij weet dat jij op de juiste wijze bent opgeleid. En in bezit bent van de juiste kennis.

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA?

Emirates, KLM, China Southern Airlines en Lufthansa zijn enkele luchtvaartmaatschappijen die zijn aangesloten bij IATA. In totaal zijn dit er 280. Weet jij al waar jij wilt gaan werken? De meeste studenten kiezen tijdens hun opleiding voor een luchtvaartmaatschappij. Dan volgt de sollicitatieprocedure. En uiteindelijk de eerste werkweken.

Zij gaan werken als cabin attendant. Jij ook? Meld je aan via het contactformulier en bezoek een informatiesessie!