Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Graag stewardess worden?

Nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Weet je dat er nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen zijn? IATA heeft inmiddels 290 luchtvaartmaatschappijen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij de wereldwijde organisatie voor luchtvaartmaatschappijen. Omdat zij de veiligheid en de security hoog in het vaandel hebben staan.

Personeel van deze IATA luchtvaartmaatschappijen werken volgens dezelfde procedures en richtlijnen. Zodat men geen fouten maakt. Want personeel op de luchthaven van Singapore moet een KLM toestel binnen kunnen halen volgens dezelfde procedures als dat men op Schiphol doet!

nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Lees hier de ervaringen van onze studenten 

TAT is het opleidingsinstituut van luchtvaartpersoneel op Schiphol. TAT werkt samen met business partners zoals IATA en ANVR. Stewards en stewardessen van over de gehele wereld kunnen bij TAT worden opgeleid. Ook de reserveringsmedewerkers, vrachtmedewerkers, grondpersoneel en overig luchthavenpersoneel volgen jaarlijkse trainingen en opleidingen bij TAT.

Studenten die na hun MBO-4 of HAVO graag stewardess willen worden, kunnen bij TAT een erkende opleiding volgen. Je leert alles over de flight safety procedures en de service aan boord. Door de uitgebreide opleiding, zorg jij dat je optimaal bent voorbereid op de functie van stewardess. Je weet waar je over praat als je gaat solliciteren. En je hebt al de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Werken als stewardess

Na de opleiding ontvang je een erkend diploma. Daarna ga je (onder begeleiding van de school) solliciteren voor de functie van stewardess. Dat is fijn! Want zo sta jij er niet alleen voor.

Ook dit schooljaar is een grote groep studenten gestart met hun opleiding aan het instituut TAT. De eerste studenten zijn al aangenomen als stewardess bij een luchtvaartmaatschappij. Wij wensen hen een fijne toekomst in de luchtvaart toe!

nieuwe iata luchtvaartmaatschappijen

Wil je ook steward of stewardess worden? En de erkende opleiding van TAT volgen? Kom langs op één van onze open dagen! En kies een opleiding bij de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen!

En wil je meer lezen over de erkende stewardess opleidingen ? 
en de banen op Schiphol?
Of over de Tuifly stewardess vacature?