Nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Weet je dat er nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen zijn? IATA heeft inmiddels 290 luchtvaartmaatschappijen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij de wereldwijde organisatie voor luchtvaartmaatschappijen. Omdat zij de veiligheid en de security hoog in het vaandel hebben staan.

Personeel van deze IATA luchtvaartmaatschappijen werken volgens dezelfde procedures en richtlijnen. Zodat men geen fouten maakt. Want personeel op de luchthaven van Singapore moet een KLM toestel binnen kunnen halen volgens dezelfde procedures als dat men op Schiphol doet!

nieuwe IATA luchtvaartmaatschappijen

Lees hier de ervaringen van onze studenten 

nieuwe iata luchtvaartmaatschappijen

TAT is het opleidingsinstituut van IATA op Schiphol. Al meer dan 45 jaar leid IATA luchtvaartpersoneel op. Stewards en stewardessen van over de gehele wereld worden door IATA opgeleid. Ook de reserveringsmedewerkers, vrachtmedewerkers, grondpersoneel en overig luchthavenpersoneel krijgen jaarlijkse trainingen en opleidingen aangeboden door IATA.

Studenten die na hun MBO-4 of HAVO graag stewardess willen worden, kunnen bij IATA/TAT een erkende opleiding volgen. Je leert alles over de flight safety procedures en de service aan boord. Doordat je bent opgeleid door IATA, zorg jij dat je optimaal bent voorbereid op de functie van stewardess. Je weet waar je over praat als je gaat solliciteren. En je hebt al de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Werken als stewardess

Na de opleiding ontvang je een wereldwijd erkend IATA diploma. Daarna ga je (onder begeleiding van de school) solliciteren voor de functie van stewardess. Dat is fijn! Want zo sta jij er niet alleen voor.

Ook dit schooljaar is een grote groep studenten gestart met hun opleiding aan het instituut TAT. De eerste studenten zijn al aangenomen als stewardess bij een luchtvaartmaatschappij. Wij wensen hen een fijne toekomst in de luchtvaart toe!

nieuwe iata luchtvaartmaatschappijen

Lees het avontuur van student Lynn op onze pagina met ervaringen

Wil je ook steward of stewardess worden? En de erkende opleiding van IATA volgen? Kom langs op één van onze open dagen! En kies een opleiding bij de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen!

nieuwe iata luchtvaartmaatschappijen

En wil je meer lezen over de erkende stewardess opleidingen ? 
en de banen op Schiphol?
Of over de Tuifly stewardess vacature?

 

 

Start je carrière bij TAT & IATA

TAT is het opleidingsinstituut van IATA op Schiphol. IATA leidt sinds 1945 studenten op voor de luchtvaartbranche en het toerisme.

De voordelen voor jou
  • Persoonlijke begeleiding
  • Wereldwijd erkend diploma
  • Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie