Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Vacature KLM Cityhopper staat open

KLM selectieprocedure

Vacature KLM Cityhopper staat open

Vacature KLM Cityhopper staat open!

KLM Cityhopper vacature staat open

Misschien heb je het nieuws al vernomen; de vacature KLM Cityhopper staat open.

Stewards en stewardessen in spé kunnen solliciteren bij de bekendste luchtvaartmaatschappij van Nederland. Misschien draag jij heel binnenkort een blauw uniform. Ben je gastvrij, vriendelijk en een harde werker? Dan is het werk bij KLM je op het lijf geschreven.

Vacature KLM Cityhopper

Ben je ‘ready-for-take-off’?

Ook benieuwd of je klaar bent om de lucht in te gaan? Solliciteer bij KLM Cityhopper. Na de selectieprocedure weet jij of je geschikt bent om bij KLM te werken. Aan welke eisen moet je voldoen om in aanmerking te komen voor de baan?

Eisen KLM Cityhopper steward/stewardess:

minimaal 18 jaar

minimale lengte 1.58

goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal

verzorgd uiterlijk

Wat verlangt KLM Cityhopper nog meer van zijn cabinepersoneel?

Natuurlijk zit gastvrijheid je in het bloed. Je bent een open persoonlijkheid en gaat graag met mensen om. Je doet net een stapje extra. Door jouw flexibele en gastvrije houding zorg je ervoor dat het de passagiers aan niets ontbreekt. Je brengt ze comfortabel en veilig van A naar B.

Waarom zou je bij KLM Cityhopper willen vliegen?

De sfeer bij KLM professioneel en prettig. KLM- ers zien de luchtvaartmaatschappij als één grote familie. Je werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat vliegtuigen op tijd vertrekken. Op tijd vertrekken is belangrijk in de luchtvaart. Daarom werkt het grondpersoneel goed samen met het cabinepersoneel. Is iedereen aan boord? Koffers geladen? Dan kan de vlucht beginnen!

Ook op de bestemmingen van KLM Cityhopper vliegen?

Wil je graag voor passagiers zorgen? En sta je te popelen om naar Berlijn, Parijs, Milaan of Rome te vliegen? Als Cityhopper stewardess vlieg je door heel Europa. Je neemt zowel vakantiereizigers als zakenreizigers mee naar hun bestemming.

Hoe vaak staat de vacature KLM Cityhopper open?

De vacature staat een aantal keer per jaar open. Na het insturen van de brief ontvang je een uitnodiging voor een online test. Is de test goed? Dan mag je op gesprek komen. Solliciteren doe je via de website van KLM. Link: https://www.klmcityhopper.nl/vacature-cabin-attendant

Wees er snel bij. De vacatures bij KLM sluiten snel. Solliciteer direct.

Studenten van TAT vliegen bij KLM Cityhopper

Studenten van IATA/TAT vliegen inmiddels ook bij KLM Cityhopper als stewardess. Zij werden na een strenge selectieprocedure uitgekozen uit duizenden aanmeldingen. Een opleiding bij IATA/TAT is internationaal erkend. Je komt met meer kennis omtrent de luchtvaartbranche naar een sollicitatieprocedure. Je voorsprong is groot ten opzichte van andere sollicitanten.

Studeer bij TAT voor de functie van Steward/ Stewardess. En solliciteer bij één van de 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen!

Lees hier de ervaringen van onze studenten over: KLM Cityhopper vacature staat open

vacature KLM Cityhopper staat open