Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Start schooljaar Steward(ess)

Start schooljaar Steward(ess)

Het schooljaar is weer begonnen!

Vol enthousiasme zijn de nieuwe stewards en stewardessen van IATA/TAT gestart met hun opleiding. In hartje Schiphol volgen zij de IATA opleiding tot steward/stewardess. Wat resulteert in een wereldwijd erkend IATA diploma.

Wat is IATA?

IATA is de organisatie van luchtvaartmaatschappijen. TAT is hét opleidingsinstituut van IATA. Bij IATA zijn meer dan 281 luchtvaartmaatschappijen aangesloten.
Emirates, KLM, British Airways, Lufhtansa, Transavia, Tui, zijn enkele luchtvaartmaatschappijen waar deze dames en heren voor gaan werken.
Bij welke luchtvaartmaatschappij zou jij willen werken?

De studenten worden opgeleid tot grondstewardess en/of Cabin Attendant. Na een half jaar gaan zij solliciteren bij luchtvaartmaatschappijen. Met een wereldwijd erkend diploma op zak! Werkgevers erkennen de waarde van het IATA diploma. Zo stromen onze studenten veelal snel het vakgebied in.

Wat is nog meer handig om te weten over de Opleiding tot steward/ stewardess bij IATA/ TAT ?

Studenten hebben een vooropleiding van minimaal MBO-4/HAVO of Secundair Onderwijs (België) nodig om deel te nemen aan ons lesprogramma. De opleiding is particulier. Dit betekent dat je niet in aanmerking komt voor studiefinanciering. Het betekent ook kleine klassen en persoonlijke begeleiding!

Kom eens langs op een open dag of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Je bent van harte welkom!