Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Opleiding Grondsteward(ess) met Altea

Ben je op zoek naar een opleiding Grondstewardess met Altea? Dé ideale voorbereiding voor de baan als grondstewardess bij KLM? Dit jaar start de opleiding grondstewardess met Altea.

Amadeus/ Altea is het check-in system en reserveringssysteem van alle grote luchtvaartmaatschappijen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM/Airfrance en Transavia werken met dit systeem.

TAT start een prachtige opleiding tot grondstewardess. Je gaat in ‘realtime’ oefenen in het check-in systeem en reserveringssysteem van Amadeus/Altea.

Je doet een internationaal examen. Na afloop van de opleiding check jij met het grootste gemak passagiers en hun bagage in. Je komt met een voorsprong op het sollicitatiegesprek en je zal gemakkelijk aansluiting vinden op de werkvloer.

Het lesprogramma bestaat uit o.a. uit Aviation Security, Dangerous Goods, Communicatie en Presentatie. Alle check-in systemen aan de gate en in de vertrekhal worden behandeld.

Je wordt opgeleid tot check-in agent, gate agent én supervisor. Handig! Want je wilt op een dag ook wel doorstromen naar een andere functie. Met een diploma van IATA/TAT op zak laat jij zien dat je er helemaal klaar voor bent!

Werken als grondsteward(ess)?

Ook grondsteward of grondstewardess worden? Vraag direct een gesprek aan en meld je aan voor de opleiding!

De opleidingen starten meerdere keren per jaar. Schrijf je hier in voor een persoonlijk gesprek.

Studenten van TAT werken bij British Airways, KLM, Easyjet, Tuifly, Emirates, Transavia, Air Belgium en Brussels Airlines.