Direct beginnen met Stewardess opleiding

Direct beginnen met Stewardess opleiding

Wil je direct beginnen met een stewardess opleiding? IATA/TAT heeft maandelijkse instroomdata.

265 aangesloten luchtvaartmaatschappijen erkennen je opleiding

De afgelopen jaar heeft meer dan 80% van onze studenten binnen één jaar een baan in de luchtvaart gekregen. De IATA modules worden afgesloten met een internationaal examen (afgenomen door IATA) waardoor je diploma door alle luchtvaartmaatschappijen erkend. Dit maakt, zeker onderdeel uit van het succes van de leerlingen van TAT. Zij vliegen inmiddels voor luchtvaartmaatschappijen zoal Emirates, Etihad, Qatar, KLM, Lufthansa, British Airways. Ook bij de Nederlandse charters zijn leerlingen van TAT gaan werken. Zij werken bij Transavia en Tuifly.

Liselotte, student TAT, nu stewardess Emirates

Een realistische kijk op de luchtvaart

Bij IATA/TAT werken alleen gecertificeerde luchtvaartprofessional. Het lesprogramma is geheel samengesteld door de internationale organisatie voor luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor sluiten de lessen geheel aan op de praktijk. Excellente communicatie-en sollicitatietrainingen maken het programma geheel af.

Koen, student TAT, nu steward KLM

Wel of geen baangarantie

Nu beginnen betekent dat je over 6 maanden klaar bent met de studie. Tijdens of na de studie ga je solliciteren voor de functie van grondstewardess of stewardess. IATA/TAT helpt je hierbij flink op weg. We begeleiden je tijdens en voor de sollicitatieprocedures. Omdat IATA dé opleider is van luchtvaartpersoneel, zal je een voorsprong hebben op andere sollicitanten. IATA/TAT staat garant voor het aanleveren van professioneel cabinepersoneel en grondpersoneel. Baangarantie geven we niet. Dit kan geen enkele school geven. Of je daadwerkelijk slaagt, hangt af van je doorzettingsvermogen, enthousiasme en gedrevenheid. Uiteraard maak je gebruik van ons netwerk van IATA luchtvaartmaatschappijen. En het laatste stapje zal je zelf moeten zetten. Je moet jezelf presenteren!

Renée, student TAT, nu grondstewardess Qatar

TAT is dus op zoek naar echte doorzetters. Met passie voor reizen en de luchtvaart. Met oog voor de veiligheid en verzorging van passagiers. Durf jij een verantwoordelijke functie in de luchtvaart aan? Geef je nu op voor één van onze opleidingen en werk aan je carrière!

Wat is de kracht van IATA/TAT?

Vanaf het moment dat je bij ons op school komt, hoor je erbij. We inspireren, begeleiden en leiden je op tot Cabin Attendant, grondstewardess of passagemedewerker. ‘Laat maar’ zit niet in ons systeem. Elke lesdag zorgen we ervoor dat je je ontwikkeld en met nóg meer kennis naar huis gaat. In een kleine groep ontwikkel jij de juiste vaardigheden om aan de slag te gaan als luchtvaartdienstverlener. Je krijgt een goede basis aan vakkennis mee. Theorie en praktijk komen beiden aan bod tijdens de opleiding. Na afloop ben jij dé luchtvaartdienstverlener die luchtvaartmaatschappijen graag in hun team zien.

Romy, student TAT, nu stewardess Transavia

Wat zeggen de studenten van TAT?

Studenten van IATA/TAT delen op deze pagina hun verhalen met jou. Meer weten over de school?

Vraag nu een informatiegesprek aan of geef je op voor de eerstvolgende open dag!

 

 

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie