KLM Cityhopper vacature open

KLM Cityhopper vacature open

De KLM Cityhopper vacature open? Jazeker! De KLM Cityhopper werft wederom cabinepersoneel. KLM Cityhopper vliegt jaarlijks ruim 7 miljoen passagiers naar hun bestemming in Europa. Dit met zo’n 285 vluchten per dag. KLM Cityhopper wordt ook wel KLC genoemd.

Welke eisen worden gesteld aan de KLC stewardess of steward?

De KLC steward(ess) heeft een open persoonlijkheid. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. En natuurlijk is de KLC steward(ess) ook betrouwbaar en punctueel. Want de vliegtuigen moeten wel op tijd vertrekken! Je blijft altijd rustig en vriendelijk. Ook in stressvolle situaties.

Een bepaalde levenservaring en verantwoordelijkheidsgevoel is noodzakelijk om de functie goed uit te kunnen voeren. Een flexibele instelling is een must want je werkt in wisselende diensten. Elke vlucht vlieg je met andere collega’s. En natuurlijk zijn de bestemmingen heel divers. Geen dag is hetzelfde!

Wat het uiterlijk betreft: het is niet toegestaan om zichtbare tatoeages en piercings te hebben.

KLM Cityhopper vacature open …… en nu solliciteren?

Solliciteren kan door een online formulier in te vullen. Dit formulier is via de site van KLM te vinden. Na het invullen van het formulier ontvang je (indien je aan de eisen voldoet) een uitnodiging voor de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure bestaat uit een Engels mondeling, een groepsgesprek en een individueel gesprek.

Natuurlijk zal je zenuwachtig zijn voor het gesprek. Dat begrijpen we. Het is immers je droombaan. Ook voor de sollicitatie bij KLM Cityhopper gelden de algemene sollicitatieregels. Zorg dat je van te voren weet wat je te wachten staat. Bedenk van te voren welke vragen er kunnen worden gesteld tijdens het gesprek. Bekijk de website en verdiep je in het bedrijf. Dat zijn de ‘gouden’ regels wanneer je een sollicitatiegesprek ingaat.

KLM Cityhopper vacature open

Studenten van IATA/TAT werken als KLM Cityhopper stewardess of steward. Zij bezitten een IATA certificaat of IATA diploma. Oók een vliegende start maken? Kom langs bij IATA/TAT en laat je voorlichten over de vele mogelijkheden op het gebied van opleidingen en trainingen.

IATA, jouw ticket naar succes!

www.KLC.nl

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie