IATA stewardess opleiding

IATA stewardess opleiding

Ben je op zoek naar een IATA stewardess opleiding? Een door alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven erkende opleiding? TAT is het opleidingsinstituut voor opleidingen tot steward(ess). Je wordt opgeleid door de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen, IATA.

IATA stewardess opleiding

IATA is in 1945 opgericht. Met als doel om een veilige vliegomgeving voor passagiers en luchtvaartpersoneel te creëren. IATA zorgt ervoor dat al het luchtvaartpersoneel op dezelfde wijze wordt opgeleid en volgens de IATA standaards werkt. Luchtvaartpersoneel werkt volgens bepaalde procedures, vliegveiligheidsregels en security regels. Tevens houdt IATA zich bezig met het ontwikkelen en uitgeven van reserveringssystemen, boekingssystemen en check-in systemen voor luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld.

Inmiddels hebben meer dan 265 luchtvaartmaatschappijen zich bij IATA aangesloten. Met een IATA certificaat of diploma op zak kan je solliciteren bij alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Je bent opgeleid volgens de internationale IATA standaards.

IATA stewardess opleiding

IATA geeft opleidingen en trainingen aan personeel van luchtvaartmaatschappijen en aan aankomende talenten binnen de luchtvaartbranche. Wereldwijd kent IATA 200 opleidingsinstituten. TAT is de enige IATA school in Nederland.

De IATA stewardess opleiding

De IATA stewardess opleiding duurt 20 weken. Je gaat één dag in de week naar school. Je krijgt les van IATA gecertificeerde trainers. Het lesmateriaal is conform de eisen van luchtvaartmaatschappijen. Tijdens en na de opleiding ga je solliciteren bij luchtvaartmaatschappijen. Ook na de opleiding ben je altijd welkom om je bij te scholen. Je krijgt de mogelijkheid om gratis extra lessen communicatie en sollicitatie te volgen.

IATA/TAT onderhoudt intensief het contact met (oud)studenten. Dit is belangrijk, want zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ook een IATA steward(ess) opleiding volgen?

IATA start meerdere keren per jaar met de opleiding. Kom eens langs op een open dag. En maak een professionele start in de luchtvaart.

IATA stewardess opleiding

Enkele luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van IATA:

Emirates

KLM

Lufthansa

Transavia

British Airways

Singapore Airlines

Etihad Airways

Qatar

Kijk hier voor een compleet overzicht van IATA luchtvaartmaatschappijen.

 

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie