Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

TUI fly Belgium stewardess worden

Graag stewardess worden?

TUI fly Belgium stewardess worden

Wil je ook TUI fly Belgium stewardess worden? Wat is er voor nodig om te werken bij de bekende luchtvaartmaatschappij TUI fly?

Tui fly Belgium stewardess worden

De glimlach, daar draait het om bij TUI. Dus ook bij TUI fly Belgium.

TUI fly heeft als thuisbasis Brussels Airport en is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van België. TUI fly vliegt vanuit Brussels Airport en als enige luchtvaartmaatschappij ook vanuit de vier grote regionale luchthavens in België: Antwerpen, Charleroi, Luik en Oostende.

TUI fly heeft een moderne vloot. De vloot bestaat vandaag uit 24 vliegtuigen : 14 Boeing 737-800 next generation, 5 Boeing 737-700 next generation, 3 Embraer E190 en 1 Boeing 767-300ER en als enige Belgische luchtvaartmaatschappij een Boeing 787 “Dreamliner”. Voor meer info over de TUI fly vloot verwijzen we je naar de website van Tui fly Belgium.

TUI fly is de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van België.

Wat doet een TUI fly Belgium steward(ess) aan boord? Op de eerste plaats ben je aan boord om over de veiligheid van passagiers te waken. Daarnaast breng je op vriendelijke en correcte wijze maaltijden en drankjes langs. Je lost problemen snel en professioneel op. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het de passagiers aan niets ontbreekt.

Tui fly Belgium stewardess worden

Wil je werken als TUI fly Belgium stewardess? Volg een vakgerichte opleiding bij de grootste organisatie van de luchtvaart, IATA. Met een IATA diploma maak jij het verschil! Met een vakdiploma van IATA laat jij je toekomstige werkgever zien dat je beschikt over de juiste vaardigheden en kennis om aan de slag te gaan als steward(ess).

Studenten van IATA/TAT werken bij TUI fly Belgium als steward of stewardess. Zij vliegen passagiers veilig van A naar B en zorgen ervoor dat hen niets ontbreekt. Vanzelfsprekend met een glimlach en een flinke dosis gedrevenheid waar TUI fly voor staat.

TAT