Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Transavia krijgt meer bestemmingen

Graag stewardess worden?

Transavia krijgt meer bestemmingen

Transavia krijgt meer bestemmingen in Europa. De luchtvaartmaatschappij breidt haar dienstregeling komende zomer uit met achttien nieuwe routes vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam en München.

Transavia krijgt meer bestemmingen

transavia krijgt meer bestemmingen

Werken voor Transavia

Wil je werken voor één van Nederlandse chartermaatschappijen zoals Transavia? Vanaf oktober, november zijn de selectierondes in volle gang. Op de website van de chartermaatschappijen zijn de vacatures en de functie-eisen te vinden. Voldoe je aan het profiel van een Cabin Attendant? Dan kun je gaan solliciteren.

Je vliegt binnen Europa naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Transavia krijgt meer bestemmingen vanaf aankomende zomer. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf verschillende luchthavens in Nederland en het buitenland. Zo vlieg je niet alleen vanaf Schiphol maar kan het ook zijn dat je vanaf München de passagiers naar hun bestemming brengt.

De Transavia steward/ stewardess

De Transavia stewardess/ steward is optimistisch en een echte doorzetter. Service en veiligheid staat bij Transavia hoog in het vaandel.

Studenten van TAT/IATA werken als steward of stewardess voor Transavia. Solliciteren kan vanaf 18 jaar. Lees hier de ervaringen van onze studenten.

Wil je bij IATA/TAT je opleiding tot stewardess volgen? Je krijgt les van de internationale organisatie van de luchtvaart, IATA. IATA heeft meer dan 265 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Waaronder: Transavia, KLM, Lufthansa, British Airways, Emirates, Tuifly en Etihad. Je rond je opleiding af met een internationaal examen. Dit zorgt ervoor dat je na je opleiding kunt solliciteren met een internationaal certificaat. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA als opleider van hun personeel en erkennen de IATA certificaten en diploma’s.

Je kunt deelnemen aan de opleidingen van IATA/TAT als je in bezit bent van minimaal een MBO-3, MBO-4 of HAVO diploma.

Neem contact met ons op via de onderstaande contact button. En start je carrière in de luchtvaart!

    

De nieuwe bestemmingen van Transavia

De volgende bestemmingen worden aangevlogen door de Nederlandse charter Transavia:

Vanaf Schiphol:

München

Zúrich

Helsinki

Belgrado

Ljubljana

Reus

Almeria

Comiso

Kotowice

Sofia

Tirana

Vanaf Eindhoven:

Stockholm

Vanaf Rotterdam:

Ventië

Pisa

Pula

Bergerac

Valencia

Vanaf München:

Dublin

Barcelona

Stockholm