Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Nieuwe stewardess vacatures vinden?

Graag stewardess worden?

Nieuwe stewardess vacature vinden?

Wil je nieuwe stewardess vacatures vinden? Het is belangrijk dat je tijdig reageert op stewardess vacatures. Heeft men genoeg sollicitanten? Dan wordt de vacature gesloten!

Nieuwe stewardess vacatures vinden?

Op dit moment heeft KLM een stewardess vacature. Zowel de KLM als de KLM Cityhopper werven cabinepersoneel. Aan welke eisen moet je voldoen? Wil je werken als steward of stewardess moet je aan de volgende eisen voldoen:

KLM

Minimaal HAVO of MBO-4 (diploma in bezit)

Minimaal 1.58 tot 1.90

Minimaal 21 jaar

Oogsterkte tussen -5 en +5

Fulltime beschikbaar

KLM Cityhopper

Minimaal HAVO of MBO-3 (diploma in bezit)

Minimaal 1.58 tot 1.85

Minimaal 18 jaar

Oogsterkte tussen -5 en +5

Fulltime beschikbaar

Per luchtvaartmaatschappij verschillen de eisen.  Het is niet mogelijk om gelijktijdig bij KLM Cityhopper en KLM te solliciteren. Als je een aantal jaar bij KLM Cityhopper werkt, stroom je door naar KLM.

Als je meer wilt lezen over de vacature en werken bij KLM, check dan de site van KLM en Cityhopper.

Het werk bij KLM of KLM Cityhopper

Je werkt met een fulltime dienstverband. Je vliegt de hele wereld over. In een enthousiast team van collega’s draag jij zorg over de vliegveiligheid van passagiers. Je staat stevig in je schoenen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel  en je stelt je gastvrij op. Je communicatie is open en vriendelijk.

Nieuwe stewardess vacatures vinden?

Meer weten over het beroep van Cabin Attendant? Volg de IATA opleiding tot Cabin Attendant bij TAT beroepsopleidingen! Aanmelden kan met een HAVO of MBO-4 (diploma in bezit).