Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Werken bij Finnair

Werken bij Finnair

Wil je werken bij Finnair? Finnair heeft regelmatig vacatures voor de functie van Cabin Attendant en grondstewardess/grondsteward.

Finnair is dé luchtvaartmaatschappij van Finland. De thuisbasis van Finnair is Helsiki-Vantaa Airport. Finnair is onderdeel van de alliantie Oneworld.

De luchtvaartmaatschappij is één van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Finnair heeft een wereldwijd netwerk van bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij brengt passagiers naar meer dan 110 bestemmingen in 37 landen. De vluchten binnen Europa worden in samenwerking met Nordic Regional Airlines uitgevoerd.

Finnair vliegt met de volgende vliegtuigtypes: Airbus, ATR, Embrear.

finnair-pilot-01-low Werken bij Finnair?

Werken bij Finnair?

Vacatures bij Finnair

Je kunt reageren op een vacature bij Finnair als je aan de volgende selectiecriteria voldoet:

Een afgeronde HAVO, MBO-3 of MBO-4

Minimale lengte: 1.60

Goed kunnen zien en horen

Minimaal 50 meter kunnen zwemmen

Geen zichtbare tatoeages

Talen: Fins en Engels

Regelmatig heeft Finnair vacatures. Finnair is op zoek naar onafhankelijke personen met een grote wil tot het geven van excellente service aan passagiers. Als je wilt werken bij Finnair moet je het fijn vinden om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij Finnair worden veel interne trainingen en cursussen gegeven zodat je up-to-date blijft met de internationale eisen van de luchtvaartbranche. Je wordt intensief getraind op het gebied van Flight Safety en Security. Finnair is één van de veiligste luchtvaartmaatschappijen in ter wereld!

Werken bij Finnair?Werken bij Finnair?

Werken bij Finnair?

Open sollicitatie sturen

Werken bij Finnair als cabin attendant of grondsteward/grondstewardess? Je hoeft niet te wachten op een vacature. Indien je wilt werken bij Finnair, kan je nu al een open sollicitatie naar Finnair sturen. Finnair staat betekent om zijn kwalitatief hoge service en gedreven personeel. Dus ben je gedreven en in bezit van de vaardigheden die Finnair eist van hun personeel? Dan weet je wat je te doen staat… een open sollicitatie sturen!

TAT beroepsopleidingen en Finnair

Finnair is al jaren lid van de internationale organisatie van de luchtvaartmaatschappijen, IATA.

Als partner van de bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen traint TAT personeel van luchtvaartmaatschappijen op het gebied van service en Flight Safety & Security.

Door een opleiding bij TAT beroepsopleidingen te volgen, zal je jezelf onderscheiden van andere sollicitanten. Je start met meer kennis en vaardigheden je carrière in de luchtvaartbranche.