Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

IATA Cabin Crew Training volgen?

IATA Cabin Crew Training volgen?

De wereldwijde organisatie van de luchtvaart, IATA, start op 24 november 2016 weer met de IATA Cabin Crew training.

De training duurt 12 weken. Je krijgt les van IATA trainers.

De training is samengesteld door medewerkers van luchtvaartmaatschappijen en IATA. Hierdoor is een hoogwaardige training ontstaan. Na afronden van de training ontvang je het certificaat IATA Cabin Crew Training. Hiermee kun je solliciteren bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

De IATA Cabin Crew Training is een initiatief van IATA. Bij IATA zijn meer dan 260 luchtvaartmaatschappijen aangesloten.

IATA Cabin Crw Training

Vooropleiding IATA Cabin Crew Training

We vragen een minimaal opleidingsniveau van HAVO, MBO-3 of MBO-4.

We raden je aan om de IATA Cabin Crew Training te volgen indien je wilt werken bij één van de onderstaande luchtvaartmaatschappijen:

Het IATA Cabin Crew Training certificaat is belangrijk voor de studenten met de wens te gaan werken voor de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen zoals o.a. Emirates, Qatar, Etihad Airways, Lufthansa, American Airlines, United Airlines, Singapore Airlines, Garuda Indonesia, KLM, British Airways. Kijk op de site van IATA voor een overzicht van de bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

IATA Cabin Crew Training

Meer IATA trainingen

IATA heeft als doel om een veilige omgeving te creëren voor de passagiers en personeelsleden. Het op de juiste wijze opleiden van personeel is daarom noodzakelijk. IATA geeft in Nederland trainingen op het gebied van vliegveiligheid, dangerous goods, check-in procedures en aviation security. Deze trainingen zijn op verschillende plaatsen in Nederland te volgen.

Het diploma Aviation Studies

Heb je vier IATA certificaten op zak? Dan ontvang je van IATA het diploma Aviation Studies!

IATA Cabin Crew Training

Waarom een IATA Cabin Crew Training volgen?

Je hebt een afgeronde MBO-3/MBO-4 of HAVO vooropleiding en je hebt de wens om te werken als Cabin Attendant bij Nederlandse luchtvaartmaatschappijen of buitenlandse luchtvaartmaatschappijen.

Als vertegenwoordiger van IATA staat TAT beroepsopleidingen voor een heldere communicatie omtrent de eisen van luchtvaartmaatschappijen. Twijfel of je met je vooropleiding in aanmerking komt voor een baan bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij? Neem gerust contact met ons op.

Wat is het lesniveau van de IATA Cabin Crew Training?

De IATA Cabin Crew Training wordt gegeven op MBO+/HBO niveau.

Na afronden van de training volgt een examen. Na het behalen van het examen ontvang je het certificaat IATA Cabin Crew Training.

Het lesmateriaal is geheel in het Engels. De docenten spreken Nederlands en Engels.

IATA Cabin Crew Training volgen?