Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Extra sollicitatietraining

Graag stewardess worden?

Extra sollicitatietraining

Studenten van TAT kunnen op vrijdag 30 september extra sollicitatietraining volgen. De extra sollicitatietraining voor oud-studenten is onderdeel van het nazorg traject van TAT beroepsopleidingen. Dus wil je extra sollicitatietraining volgen? Wil je ook na je opleiding je kansen op een baan blijvend vergroten? Geef je op voor de extra sollicitatietraining!

Extra sollicitatietraining

Voor wie is de extra sollicitatietraining? En wat kost het?

De sollicitatietraining is gratis en voorbehouden aan studenten van TAT beroepsopleidingen.

Hoe kan ik mij opgeven voor de extra sollicitatietraining?

Opgeven kan via info@tatberoepsopleidingen.nl.

Je krijgt via klantsupport een uitnodiging toegestuurd.

Waarom zou ik na afronden van de opleiding nog extra sollicitatietraining volgen?

Je hebt een baan en wilt overstappen naar een andere airline! Of je wilt als grondstewardess toch liever de lucht in als lid van het korps cabinepersoneel. Juist ook na de opleiding zijn er allerlei redenen waarom je even extra begeleiding of training nodig hebt. Maak dus gebruik van ons nazorg programma en zorg dat je up-to-date blijft met de laatste sollicitatieprocedures bij de internationale airlines. Zo blijf je je ontwikkelen!

Welke luchtvaartmaatschappijen hebben op dit moment vacatures voor stewardess?

De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben vacatures voor cabin attendant of passagemedewerker:

  • TUI
  • Easyjet
  • British Airways
  • Qatar Airines
  • Emirates

De bovenstaande luchtvaartmaatschappijen hebben op dit moment vacatures. Het is noodzakelijk direct te solliciteren op de vacatures van luchtvaartmaatschappijen. Door je goed voor te bereiden op de sollicitatieprocedure heb jij een streepje voor op andere sollicitanten. Tijdens de extra sollicitatietraining behandelen we alle selectierondes en kan je uitgebreid oefenen.

De enige IATA school in Nederland

Als student van TAT beroepsopleidingen krijg je al tijdens de opleiding de beste communicatietraining en sollicitatietraining zodat jij op en top voorbereid bent op de selectierondes van de bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Ook na de afronden van de opleiding kan jij bij TAT terecht voor extra begeleiding en training.

Extra sollicitatietraining Extra sollicitatietraining