Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Alitalia stewardess

Graag stewardess worden?

Alitalia stewardess

Wil  je werken in de luchtvaart en trekt het buitenland je? Heb je er wel eens aan gedacht om te werken als Alitalia stewardess? Alitalia heeft regelmatig vacatures voor steward of stewardess.

Alitalia stewardess

De nationale luchtvaartmaatschappij

Alitalia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Italië en maakt deel uit van de luchtvaartalliantie Skyteam. KLM is een Skyteam partner van Alitalia. De thuisbasis van Alitalia is Rome. Hier vertrekken dagelijks vluchten naar intercontinentale, Europese en binnenlandse bestemmingen.

De bestemmingen

Alitalia heeft momenteel meer dan 100 bestemmingen. Alitalia vliegt o.a. naar Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en Europa. Voor Alitalia werken betekent dus dat je ook intercontinentale vluchten vliegt. Je reis voor je werk de hele wereld over!

De vloot

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij vliegt met 126 vliegtuigen. De vloot van Alitalia bestaat uit de Airbus, Boeing en Embraer. De Embraer wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten. De vliegtuigtypes Airbus en Boeing worden voor Europese vluchten en Internationale vluchten gebruikt.

Vacature Alitalia stewardess

Op de website van Alitalia kan je de vacature vinden voor Alitalia stewardess. De functie-eisen voor de vacature Alitalia stewardess zijn:

flexibel

vlot in omgang

goed kunnen omgaan met stress

goed kunnen omgaan met vermoeidheid

groot verantwoordelijkheidsgevoel

minimale lengte; 1.65

vloeiend in Engels op B1 niveau en Italiaans

representatief uiterlijk

geen zichtbare tatoeages en/of piercings

Alitalia stewardess

Werken als stewardess voor een internationale luchtvaartmaatschappij

Werken als stewardess voor één van de internationale luchtvaartmaatschappijen is geweldig! Je vliegt de hele wereld over. Je geeft elke vlucht uitstekende service en je zorgt ervoor dat het passagiers aan niets ontbreekt. Na de vlucht verblijf je met de bemanningsleden in een hotel. Je verblijf in het hotel en het vervoer naar het hotel wordt door de luchtvaartmaatschappij betaalt. Tevens krijg je voor elke dag in het buitenland een vergoeding. Dit noemt men daily allowance.

Opleiding Steward(ess)

Studenten van de Opleiding Steward(ess) krijgen als één van de eerste de openstaande vacatures door. Zij solliciteren tijdens de opleiding al voor verschillende functies in de luchtvaartbranche. Met hun vakgerichte én internationaal erkende opleiding stromen zij regelmatig bij buitenlandse luchtvaartmaatschappijen binnen. Ook steward(ess) worden? Volg één van onze opleidingen voor de luchtvaart.

Alitalia stewardess

Alitalia stewardess