Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Beste luchthavens 2016

opleiding stewardess voor belgische studenten

Beste luchthavens 2016

Welke luchthavens hebben een prijs van beste luchthavens 2016 gewonnen?

In de zomermaanden reizen nog meer mensen met het vliegtuig naar hun eindbestemming. Luchtvaartpersoneel kent in deze periode een grote werkdruk. Luchtvaartmaatschappijen leiden hun personeel vakbekwaam op zodat men in de zomermaanden de grote stroom passagiers aan kan. Ook luchthavens dragen een steentje bij aan een comfortabele reis. Zij zorgen voor een juiste infrastructuur. Luchthavens willen dat passagiers de volgende keer weer via hun basis reizen. Dus wordt er aandacht besteed aan de bouw van winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en hotels. Uit onderzoek van Skytrax is gebleken dat de volgende luchthavens de beste voorzieningen voor passagiers hebben.

Singapore Airport

Op nummer één van de beste luchthavens 2016 staat Singapore Airport. In Singapore kent maar liefst 5000 vluchten per week (vertrekkende vluchten en aankomende vluchten). Meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen vliegen op deze luchthaven. Zij brengen passagiers naar hun eindbestemming, halen passagiers op voor hun terugvlucht of gebruiken Singapore Airport als tussenstop. De luchthaven kent drie terminals. Elke terminal heeft winkels, restaurants en comfortabele wachtruimten. De gratis Skytrain brengt passagiers van de ene terminal naar de andere terminal.

Incheon International Airport

De luchthaven van Zuid-Korea is de drukste luchthaven ter wereld. De luchthaven is in 2001 geopend en heeft een golf baan, een spa, een ijsbaan, een casino en een museum. Luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld doen Incheon International Airport aan. Zij zijn goed voor een passagiersstroom van 48,720,319 passagiers in 2015.

München Airport

München Airport is de tweede luchthaven van Duitsland en een belangrijke ‘hub’ voor de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Met meer dan 150 winkels en 50 restaurants is de luchthaven een echte stad. Voor reizigers is hier genoeg te zien en te doen.

beste luchthavens 2016

Lufthansa personeel op luchthaven München

Werken op één van de beste luchthavens ter wereld?

Wil jij ook de spil zijn op een drukke luchthaven zoals Singapore, München, Incheon International Airport of Schiphol? Werken op een luchthaven is afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Je ontvangt duizenden passagiers per week en je draagt zorg voor de goede naam van de luchtvaartmaatschappij. Dit doe je door altijd vriendelijke te blijven, ook als het een keer tegen zit. Je komt vaak voor onverwachte situaties te staan. Passagiers verschijnen te laat bij de check-in balie en jij doet je uiterste best om hen toch een plekje in het vliegtuig te geven . Bagage is verdwenen en jij wordt verzocht de bagage te traceren. Een vliegtuig is kapot en jij krijgt de opdracht passagiers om te boeken zodat zij toch nog kunnen vertrekken. Kortom; jij zet je beste beentje voor om de passagier zo goed mogelijk te helpen.

Opleiding tot grondsteward(ess)

TAT biedt verschillende opleidingen tot grondsteward(ess) of steward(ess) aan. Onze studenten werken inmiddels op internationale luchthavens in het binnen-en buitenland. Wil je ook werken op één van de beste luchthavens? Kom eens langs op een open dag en schrijf je in voor de Opleiding Grondsteward(ess) bij TAT beroepsopleidingen. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de TAT/IATA opleidingen.

De beste luchthavens 2016

beste luchthavens 2016