Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener

De Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener is dé opleiding voor studenten die willen werken in de luchtvaartbranche als stewardess of steward. Je wordt opgeleid tot grondsteward(ess) en cabin attendant (stewardess of steward in het vliegtuig). Vakken zoals luchtvaartdienstverlening, IATA codes, Flight Safety, Communicatie en Presentatie zitten in het vakkenpakket. Het vakkenpakket wordt samengesteld door professionals uit de luchtvaartbranche. Samen met IATA bekijkt TAT beroepsopleidingen elk jaar welke vakken noodzakelijk zijn voor een goede doorstroom op de werkvloer. Praktijkgerichte lessen zorgen ervoor dat je geheel up-to-date de werkvloer bereed.

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener

IATA erkenning

Bij TAT krijg je les van de internationale organisatie voor de luchtvaart, IATA. Hierdoor wordt jouw diploma erkent door alle luchtvaartmaatschappijen. Meer dan 260 luchtvaartmaatschappijen zijn lid van IATA. Zij erkennen en herkennen IATA opgeleid personeel. Je hebt dus een streepje voor op andere sollicitanten als je de opleiding Allround luchtvaartdienstverlener hebt afgerond.

Opleiding Allround luchtvaardienstverlener

Werken voor een internationale luchtvaartmaatschappij

Wil je werken voor een internationale luchtvaartmaatschappij zoals bijvoorbeeld Emirates, Lufthansa, Qatar Airways, Etihad, Virgin Atlantic, KLM of British Airways dan is de Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener van TAT/IATA echt iets voor jou. Je leert alles over de internationale veiligheidsprocedures, het werk op de verschillende luchthavens, het werken aan boord van een vliegtuig op lange afstanden en het werken in een internationaal team. Je krijgt een uitgebreid lesprogramma van IATA waardoor je op internationaal niveau bent opgeleid.

Opleiding Allround luchtvaart dienstverlener

TAT en IATA

TAT beroepsopleidingen biedt IATA gecertificeerde opleidingen aan. Je wordt opgeleid tot vakbekwaam steward(ess) door de internationale organisatie voor de luchtvaart, IATA.

Elke luchtvaartmaatschappij erkent deze opleidingen!

De Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener start meerdere keren per jaar. Inschrijven kan met een minimaal opleidingsniveau van HAVO, MBO-3 en MBO-4. Om je in te schrijven voor deze opleiding dien je langs te komen op een open dag. Nadat de selecteur van TAT beroepsopleidingen jou een positief advies heeft gegeven, is deelname aan de opleiding mogelijk.

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener

 

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener