Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Werken bij TUI

Graag stewardess worden?

Werken bij TUI

Werken bij TUI betekent dat je werkt bij een dynamische organisatie. Met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. TUI is een reisorganisatie en heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij van TUI heet TUIfly.

Werken bij TUI

Wil je ook werken bij TUI? Indien je wilt werken bij de grootste reisorganisatie van Nederland dien je te solliciteren via de website van TUI. Er zijn regelmatig vacatures voor verschillende functies binnen de luchtvaart- en hospitalitybranche. Zo zijn er vacatures voor flight attendant (steward of stewardess), reserveringsmedewerker, IATA ticketing medewerker, reisbureau medewerker, customer services medewerker of reisleider op één van de vakantiebestemmingen.

Wij hebben het een en ander over TUI op een rijtje gezet.

Momenteel heeft TUI meer dan 2500 medewerkers

TUI is de grootste reisorganisatie van Nederland

Het doel van TUI: More than a smile!

De reismerken: TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen vallen onder TUI

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. Namelijk: TUIfly

 

tui1

Werken als stewardess bij TUIfly

TUIfly heeft een vloot van Boeings 787 Dreamliner, Boeings 767-300 en Boeings 737-800. De Boeings 787 en 767 worden ingezet op de lange afstanden, de Boeings 737-800 op vluchten binnen en rondom Europa. In drukke periodes worden extra toestellen ingezet. In de drukke periodes heeft TUIfly dan ook meer personeel nodig. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s. Je zorgt ervoor dat het passagiers aan niets ontbreekt. Je straalt het echte TUI gevoel uit! Namelijk: discover your smile!

Werken op de grond bij TUI

Vanuit het kantoor op Schiphol-Rijk werken verschillende afdelingen samen om er voor te zorgen dat de vliegtuigen elke dag op tijd vertrekken en veilig aankomen. De afdelingen Inflight Services, Ground Services, Vliegtechnische zaken, Logistiek en Planning, Onderhoud, Security, Flight Safety dragen o.a. zorg voor de gehele operatie op de grond.

Solliciteren voor één van de bovenstaande functies kan via de website van TUI.

Werken bij TUI betekent dat je werkt bij een dynamische organisatie. Met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. TUI is een reisorganisatie en heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij van TUI heet TUIfly.

Werken bij TUI betekent dat je werkt bij een dynamische organisatie. Met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. TUI is een reisorganisatie en heeft een eigen luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij van TUI heet TUIfly.