Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Start nieuw schooljaar TAT beroepsopleidingen

Graag stewardess worden?

Start nieuw schooljaar TAT beroepsopleidingen

Op 5 september start TAT met het nieuwe schooljaar. Talentvolle studenten hebben zich de afgelopen maanden aangemeld om te worden opgeleid tot luchtvaartdienstverlener. Als IATA opleidingsinstituut leiden we onze studenten op voor een internationale carrière in de luchtvaart. Zij krijgen les van de beste trainers en docenten uit de luchtvaart-en hospitalitybranche.

De klassen zijn klein. Waardoor persoonlijke aandacht voorop staat. De lessen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de luchtvaartbranche en de internationale organisatie voor de luchtvaart IATA. Hierdoor behalen de studenten hun gewenste doelen sneller.

TAT heeft leslocaties in Arnhem en Amstelveen. Op deze leslocaties starten de internationaal erkende IATA opleidingen.

Volgend schooljaar biedt TAT de volgende opleidingen aan:

Opleiding Steward(ess)

Opleiding Grondsteward(ess)

Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener

Opleiding SRH (Stewardess/Receptioniste/Hostess)

Opleiding RAS (Reisleider/Animator/Stewardess)

Start nieuw schooljaar TAT beroepsopleidingen

Waar werken onze studenten?

Je zult onze studenten deze zomer aantreffen op de werkvloer. Zij werken op luchthavens, in vliegtuigen en achter de receptie bij toeristische bedrijven. Zij checken op professionele wijze passagiers, zorgen voor een veilige vlucht of regelen een geweldig ontvangst op de plaats van bestemming. Te allen tijde zijn zij te herkennen aan hun gevoel voor hospitality en service-with-a smile mentaliteit. Gedreven en enthousiast dragen zij hun steentje bij aan een succesvolle zomer.

TAT sluit een succesvol schooljaar af. We hebben de eer gehad om onze studenten op te leiden tot luchtvaartdienstverleners waar een luchtvaartmaatschappij of toeristisch bedrijf trots op kan zijn. En vanaf 5 september mogen we wederom een grote groep studenten opleiden. Wij kijken er al naar uit! .

Wij wensen onze huidige en nieuwe studenten een hele fijne zomer toe!

Team TAT beroepsopleidingen

Start nieuw schooljaar TAT beroepsopleidingen

Start nieuw schooljaar TAT beroepsopleidingen