Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Bij EasyJet werken?

Bij EasyJet werken?

Wil je bij EasyJet werken? De lowcost luchtvaartmaatschappij heeft regelmatig leuke vacatures voor de functie van reserveringsmedewerker, hostess, grondstewardess en cabin attendant.

EasyJet is een luchtvaartmaatschappij uit het Verenigd Koninkrijk. EasyJet is in 1995 opgericht door de Griekse zakenman Stelios Haji-Ioannou. EasyJet is een lowcost maatschappij. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Het prijsverschil wordt doorberekend aan de passagier.

De vliegtuigen van Easyjet

Easyjet vliegt met de verkeersvliegtuigen Airbus 319 en de Airbus 320. Dit zijn ‘narrow-body’ vliegtuigen (vliegtuigen met één gangpad). De Airbus 319 is de verkorte versie van de Airbus 320. De Airbus 320 kan 24 passagiers meer meenemen dan de Airbus 320.

De bestemmingen van EasyJet

EasyJet vliegt van en naar verschillende grote luchthavens in Europa. Enkele bestemmingen in Europa zijn: Amsterdam, Lissabon, Parijs, Bazel, Lyon, Toulouse, Bristol, London, Hamburg en Rome. Tegenwoordig vliegt EasyJet ook naar bestemmingen buiten Europa. Tel Aviv is daar een voorbeeld van. Doordat EasyJet op grote luchthavens vliegt, is EasyJet een goed alternatief voor zakenreizigers. En is EasyJet een grote concurrent voor de lijndienstmaatschappijen zoals KLM en British Airways.

bij easyjet werken

Wil je bij Easyjet werken als grondstewardess of cabin attendant?

EasyJet heeft regelmatig vacatures voor grondsteward of cabin attendant. Enkele eisen die EasyJet stelt aan zijn personeel:

18 jaar of ouder

in bezit van een Europees paspoort en vrij mogen reizen binnen de EU

een aantal jaar middelbare school (geen specifiek niveau nodig) + een opleiding richting toerisme of luchtvaart

aanvullende eis indien je als cabin attendant wilt werken:

minimaal 1.60 en maximaal 1.90

TAT en Easyjet

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken als cabinepersoneel en als grondpersoneel voor EasyJet. Zij hebben hun basis in Nederland of in de Verenigd Koninkrijk. Indien je gaat solliciteren, kun je een voorkeur voor een bepaalde basis aangeven.

Meer weten over ons netwerk en een opleiding tot stewardess   of een opleiding tot allround luchtvaartdienstverlener volgen? Neem contact op via de oranje contact button!

bij Easyjet werken     bij easyjet werken