Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Wil je ook hostess worden

Wil je ook hostess worden?

Wil je ook hostess worden? De opleiding stewardess/ receptioniste/ hostess zorgt ervoor dat je binnen no-time alle vaardigheden bezit om hostess te worden. Je wordt opgeleid tot stewardess, receptioniste en hostess. Met het diploma SRH betreed jij binnen 6 maanden de wereld van het toerisme en hospitality.

Je krijgt na afloop een erkend diploma voor kort beroepsonderwijs. Na de opleiding is er een uitgebreid programma waarin we je ondersteunen bij het vinden van een baan. Studenten van TAT beroepsopleidingen werken inmiddels voor verschillende internationale bedrijven als stewardess, receptioniste of hostess.

Hostess worden in Nederland

Als hostess in Nederland werk je voor verschillende opdrachtgevers. Je werkt via een hostessbureau op verschillende locaties in Nederland. je bent een uitstekende gastvrouw op beurzen en andere grote evenementen. Je werkt bijvoorbeeld als hostess voor luchtvaartmaatschappijen, toeristische bedrijven of zakelijke dienstverleners. Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je geeft een service-with-a-smile!

Na de opleiding S/R/H bij TAT beroepsopleidingen ben ik gaan werken als hostess. Via bemiddeling van TAT beroepsopleidingen ben ik bij Qatar Airways terecht gekomen. Ik werk voor Qatar Airways en geef namens Qatar Airways informatie over de vluchten en diensten van de luchtvaartmaatschappij. Als hostess draag ik het uniform van Qatar Airways. Ik ben aanwezig op internationale beurzen en evenementen in Nederland, België en Duitsland. De afwisseling van de locaties en het klantencontact zijn de leukste aspecten van mijn baan. Ik vond het belangrijk om een baan te vinden waarbij ik in Nederland kon blijven wonen. Nu heb ik de ideale combinatie.

Nadia, hostess Qatar Airways

hostess worden

Functie-eisen hostess

goede communicatieve vaardigheden

representatief uiterlijk

goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

in wisseldiensten willen werken

minimaal MBO/HBO- niveau, aangevuld met een opleiding in het toerisme, de luchtvaart of de hospitalitybranche

Wil je ook hostess worden? En werken in Nederland of het buitenland als vertegenwoordiger van een internationaal bedrijf? TAT beroepsopleidingen leidt je op tot vakbekwaam hostess, receptioniste en stewardess.

Met één opleiding heb jij dus een scala aan beroepsmogelijkheden. Zo kun je aan de slag als cabin attendant (stewardess in de lucht), als receptioniste bij internationale bedrijven of als hostess in het binnen- en buitenland. TAT beroepsopleidingen is ANVR branchepartner en de enige IATA school in Nederland. IATA is de internationale organisatie van de luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor heeft TAT beroepsopleidingen een groot netwerk. Regelmatig komen toeristische bedrijven en luchtvaartmaatschappijen personeel werven bij TAT beroepsopleidingen.

hostess worden hostess worden

Neem contact op met TAT beroepsopleidingen of bezoek een open dag en laat je informeren over de mogelijkheden!