Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Etihad Airways stewardess vacature

Etihad Airways stewardess vacature

Ben je op zoek naar een Etihad Airways stewardess vacature? En wil je reageren op deze vacature? Lees hier alles over de vacature voor cabin attendant bij Etihad Airways.

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als basis Abu Dhabi. Etihad Airways werd opgericht in 2003. De luchtvaartmaatschappij is één van de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen in de geschiedenis van de luchtvaart. Zij staan voor gastvrijheid in een beschaafde vorm. Attent, warm en royaal zijn, is hetgeen wat Etihad wil bieden aan passagiers.

Etihad Airways groeit door samen te werken met internationale partners. Door een goed netwerk op te bouwen, kunnen zij passagiers naar een groot aantal bestemmingen wereldwijd brengen. Etihad Airways vliegt naar Amerika, Azië, Pacific, Afrika, Europa en het Midden- Oosten.

Aan boord van een Etihad Airways vliegtuig

Etihad Airways telt drie klassen. Namelijk de Economy class, Businessclass en First class. Alle klassen kennen een uitgebreide in-flight entertainment systeem en uitstekende service. In de Businessclass kunnen de stoelen omgebouwd worden tot bed.

Reizen passagiers First Class? Dan verblijven zij aan boord in een privé-cabine. Deze cabine wordt ook wel First Apartment genoemd. Het appartement is ingericht met een ruime lederen fauteuil en een apart bed van 2,08 m lang. Als de passagier de deuren sluit, is er zelfs ruimte om rond te lopen.

Wil een passagier nog luxer reizen? Dan kan er een driekamersuite worden gehuurd. Met een woonkamer, aparte slaapkamer en een badkamer en suite is dit de enige driekamersuite van een commerciële luchtvaartmaatschappij, met voldoende ruimte voor twee reizigers samen.

etihad airways stewardess vacature         etihad airways stewardess vacature

Wil je werken als cabin atttendant of passagemedewerker (check-in agent) voor Etihad Airways? Dan kun je reageren op één van de vacatures van Etihad Airways. De luchtvaartmaatschappij groeit immers elk jaar fors.

Etihad Airways stewardess vacature

Eisen Etihad Airways stewardess vacature

Er werken inmiddels meer dan 5000 Cabin Attendants bij Etihad Airways. Zij hebben samen maar liefst 110 nationaliteiten. Je werkt dus altijd samen met mensen uit verschillende delen van de wereld. Cabinebemanning van Etihad Airways heeft verschillende prijzen gewonnen. In 2015 wonen zij de prijs ‘Middle East’s Leading Cabin Crew’ en de prijs ‘World’s Leading Cabin Crew’.

Cabinebemanning van Etihad Airways staat garant voor 100% service. Zij kennen een groot gevoel van gastvrijheid, zijn open en warme persoonlijkheden en zeer beschaafd in het gedrag en de communicatie.

Minimale opleidingseis: HAVO/MBO-3

Vloeiend in Engels

Minimaal 21 jaar

Met de reachtest 210 cm kunnen halen

Geen tatoeages

Representatief uiterlijk

Goede omgangsvormen

Goede communicatie vaardigheden

Wil je werken als steward of stewardess en lijkt het je iets om te reageren op de Etihad Airways vacature? Bekijk de website van Etihad Airways en lees nog meer over één van de beste luchtvaartmaatschappijen van het Midden-Oosten.

TAT en Etihad Airways

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken bij Etihad Airways als cabin attendant of check-in agent.

Wil je ook een opleiding voor stewardess volgen? Bekijk onze opleidingen of kom naar een open dag voor meer informatie.

Etihad Airways stewardess vacature