Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Inschrijven voor een stewardess opleiding?

Graag stewardess worden?

Inschrijven voor een stewardess opleiding?

Wil jij je inschrijven voor een stewardess opleiding van TAT beroepsopleidingen? Om teleurstellingen te voorkomen raden we je aan om tijdig deel te nemen aan een open dag en selectieprocedure. De eerstvolgende startdatum van de opleidingen is september. De inschrijvingen voor de opleidingen stromen binnen. De opleidingen beginnen meerdere keren per jaar. Zit de gewenste opleiding vol? Dan kun je je inschrijven voor de eerstvolgende startdatum.

TAT beroepsopleidingen hanteert een toelatingsbeleid voor de studenten. Indien je tijdens een selectiegesprek een positief advies van de selecteur krijgt, is inschrijvingen mogelijk. Tevens is het noodzakelijk om over de juiste vooropleiding te beschikken.

De wereld van de luchtvaart

TAT beroepsopleidingen staat midden in de wereld van de luchtvaart. Als IATA school heeft TAT beroepsopleidingen een uitgebreid pakket aan opleidingen gericht op de luchtvaart. Tevens leiden we pas aangenomen grondstewardessen en cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappijen op en geven we refreshment trainingen aan ervaren luchtvaartpersoneel.

De school

Jij krijgt na afloop van de opleiding een diploma voor kort beroepsonderwijs en een internationaal IATA certificaat. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA als opleider van hun personeel.

inschrijven voor een stewardess opleiding

Je krijgt les in kleine groepen van professionals uit de luchtvaart. In samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en de internationale organisatie voor de luchtvaart (IATA) is het lespakket samengesteld. Vakken zoals check-in, luchtvaartcodes, ticketing, flight safety, security en communicatie worden zodanig gegeven dat je geheel bent voorbereid op het echte werk!

Na de opleiding kun je gaan werken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen en afhandelingsmaatschappijen in het binnen- en buitenland.

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken inmiddels als steward of stewardess bij internationale luchtvaartmaatschappijen.

  

Wil je je inschrijven voor een stewardess opleiding?

Inschrijven kan tijdens een open dag. Na positief advies van de selecteur. Kijk op de pagina Open dag TAT beroepsopleidingen om je voor de open dag op te geven. Tevens vind je daar de toelatingseisen voor de opleidingen.