Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Bij welke luchtvaartmaatschappij krijg je de beste service?

Graag stewardess worden?

Bij welke luchtvaartmaatschappij krijg je de beste service? We hebben de luchtvaartmaatschappijen met de beste service van grondpersoneel op een rij gezet.

Bij welke luchtvaartmaatschappij krijg je de beste service?

Op nummer één in de lijst met de beste service op de grond is ANA All Nippon Airways. De luchtvaartmaatschappij was in 2015 nummer één qua service op luchthavens. De snelheid van het inchecken en het boardingproces werd o.a. gemeten. Maar ook het oplossingsgerichte handelen en de wijze waarop het grondpersoneel met passagiers om gaat werd meegenomen in de selectie van de 10 beste luchtvaartmaatschappijen. Passagiers van over de hele wereld hebben gestemd voor het grondpersoneel van ANA All Nippon Airways.

De nummers twee en drie zijn geworden: EVA air en Garuda Indonesia. EVA air komt uit Taiwan en Garuda Indonesia is de luchtvaartmaatschappij uit Indonesië. Garuda Indonesia staat ook bekend om de prachtige uniformen. De grondstewardessen van EVA Air en Garuda Indonesia hebben dit jaar goed werk afgeleverd want zij werden onderscheiden met de tweede en derde prijs voor de beste service op de grond.

Op welke vliegvelden krijg je de beste service?

Luchtreizigers hebben ook de volgende luchtvaartmaatschappijen opgenoemd; op nummer vier staat Asiana Airlines en nummer vijf is Cathay Pacific geworden. Asiana Airlines is de tweede nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid- Korea. In 1988 werd Asiana Airlines opgericht. De thuisbasis is de Internationale luchthaven Incheon, nabij de hoofdstad Seoul. In twintig jaar tijd heeft Asiana Airlines zich ontwikkeld tot een luchtvaartmaatschappij met een uitstekende service. De combinatie van luxe, kwaliteit en service maakt dat passagiers Asiana Airlines waarderen als luchtvaartmaatschappij. In 2010 is Asiana Airlines luchtvaartmaatschappij van het jaar geworden. Cathay Pacific vliegt vanuit de luchthaven Hong Kong International Airport. Vanaf de luchthaven Hong Kong International Airport hebben in 2015, 68.5 miljoen passagiers een vlucht genomen of is daar met het vliegtuig geland.

Skytrax heeft passagiers van over de hele wereld gevraagd om zijn/haar ervaringen over de service van luchtvaartpersoneel te delen. Er kon op alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld worden gestemd. Skytrax is een organisatie die onderzoek doet in opdracht van luchtvaartmaatschappijen. Zij onderzoeken welke wensen passagiers hebben, hoe de reiservaringen zijn en hoe de luchtvaartmaatschappijen op de behoeften van de passagiers in kunnen spelen.

Bij welke luchtvaartmaatschappij krijg je de beste service?

Nog één keer op een rij:

  1. ANA All Nippon Airways
  2. EVA Air
  3. Garuda Indonesia
  4. Asiana Airlines
  5. Cathay Pacific
  6. Thai Airways
  7. Singapore Airlines
  8. Korean Air
  9. Dragonair
  10. KLM

Ook een uitstekende service verlenen? Volg de Opleiding Grondstewardess of de Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener van TAT beroepsopleidingen. En leer om ook de beste service aan passagiers te geven!