Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Transavia stewardess vacature

Graag stewardess worden?

Transavia stewardess vacature

Momenteel staat de Transavia stewardess vacature open. Wil je reageren op de Transavia stewardess vacature? We hebben het e.e.a. voor je op een rijtje gezet. Transavia is een Nederlandse chartermaatschappij. Zij vliegen naar verschillende bestemmingen in Europa en daarbuiten. Wil je werken als Transavia stewardess? Solliciteer dan direct op deze vacature Transavia stewardess.

Eisen Transavia stewardess vacature

Indien je voldoet aan de eisen van Transavia kun je solliciteren voor de functie van Cabin Attendant. Enkele functie-eisen: minimaal HAVO/ MBO-4, je bent tussen de 1.60 en 1.90 lang, geen zichtbare tatoeages, je bent mondeling en schriftelijk uitstekend vaardig in het Nederlands en in het Engels.

Werken bij Transavia

Als cabinemedewerker ben jij het gezicht van Transavia. Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn belangrijke waarden binnen Transavia. Transavia vliegt naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Dit maakt het werk dynamisch. Jij bent vriendelijk en behulpzaam. Je maakt elke vlucht bijzonder.

Een Transavia steward of stewardess werkt veel en vliegt naar verschillende bestemmingen zoals: Barcelona, Malaga, Rome of Heraklion. Je brengt passagiers naar hun vakantiebestemming. Doordat jij goed bent getraind op het gebied van flight safety zijn passagiers in goede handen.

Als luchtvaart professional begeleid jij de passagiers op veilige wijze van A naar B. Je werkt volgens de IATA regelgeving en zorgt ervoor dat je elk jaar de nodige examens behaald.

Transavia