Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Open dag stewardess opleiding

Graag stewardess worden?

Open dag stewardess opleiding

Tijdens de open dag stewardess opleiding van TAT krijg je informatie over de vakken en de te behalen certificaten en diploma’s. TAT beroepsopleidingen is de opleidingspartner van IATA. De opleidingen van IATA en TAT zijn praktijkgericht en voldoen aan de hoge eisen die luchtvaartmaatschappijen stellen aan hun personeel.

De open dagen worden door het hele land gehouden. Op verschillende data kun je langskomen. Bijna elke maand is er wel een open dag van TAT/IATA.

Wat is IATA?

IATA is de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Als toekomstig steward/stewardess is het IATA certificaat wat je behaald na afloop van de opleiding Allround luchtvaartdienstverlener een waardevol certificaat. Met dit certificaat laat een sollicitant zien dat hij/zij op internationaal niveau is opgeleid. En over de juiste kennis en vaardigheden bezit om bij een internationaal bedrijf aan de slag te gaan.

Een open dag

Tijdens onze open dagen informeert een medewerker van IATA en een trainer van TAT jou over de mogelijkheden tot het volgen van een internationaal lesprogramma van IATA.

De data en plaatsen

De eerstvolgende data waarop een open dag stewardess opleiding plaatsvindt is:

22 april 2016 – Amstelveen

2 mei 2016 – Arnhem

20 mei – Amstelveen

TAT en IATA

TAT heeft, in samenwerking met IATA verschillende opleidingen en trainingen voor Steward(ess), Grondsteward(ess), Luchtvaartdienstverlener op de markt gebracht. Tevens faciliteert TAT verschillende luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven met trainingen en workshops. Zodat personeel up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen de luchtvaart. TAT heeft als IATA trainingscentrum de beschikking over wereldwijd erkend lesmateriaal (denk aan: check-in systemen en reserveringssystemen).

Wil je ook een internationale carrière in de luchtvaart? Via TAT volg je een internationaal lesprogramma, welke wordt erkend door alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven!