Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

KLM Cityhopper vacature

KLM Cityhopper vacature

Wil je reageren op de KLM Cityhopper vacature? Bij deze de omschrijving van de KLM Cityhopper vacature.

KLM Cityhopper ook wel KLC genoemd voert met een vloot van Fokker en Embraer vliegtuigen zo’n 285 vluchten per dag uit voor KLM. Deze vluchten zijn allemaal binnen Europa, naar zo’n 54, veelal zakelijke bestemmingen. Jaarlijks kiezen ruim 7 miljoen passagiers voor een vlucht met KLM Cityhopper.

Als 100% dochter van KLM heeft KLM Cityhopper een naam hoog te houden op het gebied van service en punctualiteit. Van jou wordt dan ook verwacht dat je zelfs in stressvolle situaties vriendelijk, open, betrouwbaar en punctueel blijft. De passagiers zijn dit gewend. Sterker nog, het is één van de redenen dat ze met KLM Cityhopper vliegen.

Welk profiel heb je nodig om te reageren op de KLM Cityhopper vacature?

Als steward of stewardess van KLM Cityhopper ben je meerdere dagen per week van huis. Enkele bestemmingen van KLC zijn o.a.: Turijn, Düsseldorf, Southampton, Dresden en Genua. Je slaapt meerdere nachten per week in hotels in Europese steden. Je moet het dus leuk vinden om veel in het buitenland te verblijven. Het is hard werken aan boord van een Fokker of Embraer. Je zult in een kort tijdsbestek een goede service moeten geven. Je werkt alleen of in een heel klein team. Daarom is het noodzakelijk om zelfstandig te kunnen werken en ook goed in een team kunnen functioneren. In stressvolle situaties blijf je vriendelijk en punctueel. Te allen tijde lever jij een optimale service.

KLM cityhopper vacature

Indien je wilt solliciteren op de KLM Cityhopper vacature dien je aan de volgende eisen te voldoen.

Opleiding Minimaal een afgeronde HAVO of MBO-3 opleiding met diploma.
Talenkennis Goede uitdrukkingsvaardigheid van Nederlands en Engels; kennis van Duits en/of Frans is een pré.
Lengte Minimaal 1.58 m, maximaal 1.85 m
Bril/contactlenzen Sterkte tot maximaal -5.00 of +5.00
Werkervaring Eén tot twee jaar werkervaring in een servicegerichte omgeving
Reistijd Wij verwachten dat je een woon- of verblijfplaats hebt met een reistijd naar Schiphol Centrum (inclusief parkeren) van minder dan één uur.
Leeftijd De minimale leeftijd om bij KLM Cityhopper te vliegen is 18 jaar.
Overig Gelet op de aard van de functie moet je kunnen zwemmen en is een bepaalde levenservaring en verantwoordelijkheidsgevoel noodzakelijk. Zichtbare piercings, tatoeages en tandversieringen zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om gelijktijdig bij KLM te solliciteren voor de functie van Cabin Attendant. Een flexibele instelling is een must vanwege de wisselende roosters, collega’s en bestemmingen.

Lees meer over de KLM Cityhopper vacature op de site van deze luchtvaartmaatschappij.